Turbo's Hoet Truckcenter NV

Contactgegevens Turbo's Hoet Truckcenter NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Turbo's Hoet Truckcenter NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Turbo's Hoet Truckcenter NV

Regio (region): Hooglede (Gits), België

Adres (address): Bruggesteenweg 127,8830, België

Telefoon (phone): 051 22 65 51; 051 70 06 91 051 22 65 51; 051 70 06 91

Fax (fax): 051 25 34 03; 051 22 02 41 051 25 34 03; 051 22 02 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Turbo's Hoet Truckcenter NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Turbo's Hoet Truckcenter NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Turbo's Hoet Truckcenter NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Turbo's Hoet Truckcenter NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Turbo's Hoet Truckcenter NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Turbo's Hoet Truckcenter NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Turbo's Hoet Truckcenter NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Turbo's Hoet Truckcenter NV
Products information Turbo's Hoet Truckcenter NV

BTW identificatienummer (tax): BE08408081054
Ondernemingsnummer: 4080291748
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 496,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Turbo's Hoet Truckcenter NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Turbo's Hoet Truckcenter NV
(Get full report from official database of BE for Turbo's Hoet Truckcenter NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Turbo's Hoet Truckcenter NV
Addition kinds of activities for Turbo's Hoet Truckcenter NV

821102. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools
02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
07210304. Gewasbespuitingsdiensten | Crop spraying services
09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
17999935. Installatie van de aardolieopslagtank, ondergronds | Petroleum storage tank installation, underground
32749902. Dolomitische Kalk, Doodverbrand Dolomiet | Dolomitic lime, dead-burned dolomite
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
35110202. Hydraulische turbines | Hydraulic turbines
50840901. Reinigingsapparatuur, hoge druk, zand of stoom | Cleaning equipment, high pressure, sand or steam
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies

Werken bij Turbo's Hoet Truckcenter NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Turbo's Hoet Truckcenter NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Turbo's Hoet Truckcenter NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Turbo's Hoet Truckcenter NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Wegens groot succes -huishoudhulpen/poetshulpen dienstencheques- Regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van Turbo's Hoet Truckcenter NV in sociale netwerken
Look for responds of Turbo's Hoet Truckcenter NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Turbo's Hoet Truckcenter NV. Laat een reactie achter voor Turbo's Hoet Truckcenter NV. Turbo's Hoet Truckcenter NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Turbo's Hoet Truckcenter NV. Leave a respond for Turbo's Hoet Truckcenter NV. Turbo's Hoet Truckcenter NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Turbo's Hoet Truckcenter NV op de google maps. Adres en contacten Turbo's Hoet Truckcenter NV
Location of Turbo's Hoet Truckcenter NV on the google maps. Address and contacts of Turbo's Hoet Truckcenter NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Turbo's Hoet Truckcenter NV Turbo's Hoet Truckcenter NV: Deville Ets SA | Janssen Meubelfabriek | PC 2 | Bevec Industrial | G.D.L. Transport N.V.

Other related companies as Turbo's Hoet Truckcenter NV: Deville Ets SA | Janssen Meubelfabriek | PC 2 | Bevec Industrial | G.D.L. Transport N.V.

Turbo's Hoet Truckcenter NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Hooglede (Gits), België. De volledige naam van het bedrijf is Turbo's Hoet Truckcenter NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08408081054. Het bedrijf Turbo's Hoet Truckcenter NV bevindt zich op het adres: Bruggesteenweg 127,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 496,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Turbo's Hoet Truckcenter NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Turbo's Hoet Truckcenter NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Turbo's Hoet Truckcenter NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Turbo's Hoet Truckcenter NV, openstaande posities, locatie van Turbo's Hoet Truckcenter NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Turbo's Hoet Truckcenter NV is a company, that was registered 2016 in Hooglede (Gits) region, Belgium. Full name of company is Turbo's Hoet Truckcenter NV, company assigned to the tax number BE08408081054. The company Turbo's Hoet Truckcenter NV is located at the address: Bruggesteenweg 127,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 496,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Turbo's Hoet Truckcenter NV were not found.
The main activity of Turbo's Hoet Truckcenter NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Turbo's Hoet Truckcenter NV is not available. You also can look at reviews of Turbo's Hoet Truckcenter NV, open positions, location of Turbo's Hoet Truckcenter NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Turbo's Hoet Truckcenter NV, Hooglede (Gits): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Turbo's Hoet Truckcenter NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Turbo's Hoet Truckcenter NV, Hooglede (Gits): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Turbo's Hoet Truckcenter NV, employees, financial statistics.