ALEXANDER LEUVEN BVBA

Contactgegevens ALEXANDER LEUVEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXANDER LEUVEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXANDER LEUVEN BVBA

Regio (region): Herent (Winksele), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 3,3020, België

Telefoon (phone): 016 30 82 70; 016 30 82 72; 016 30 82 73; 016 22 65 92; 016 22 66 08 016 30 82 70; 016 30 82 72; 016 30 82 73; 016 22 65 92; 016 22 66 08

Fax (fax): 016 20 40 11 016 20 40 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXANDER LEUVEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXANDER LEUVEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXANDER LEUVEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXANDER LEUVEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXANDER LEUVEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXANDER LEUVEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXANDER LEUVEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXANDER LEUVEN BVBA
Products information ALEXANDER LEUVEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04035797119
Ondernemingsnummer: 9878051757
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALEXANDER LEUVEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXANDER LEUVEN BVBA
(Get full report from official database of BE for ALEXANDER LEUVEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXANDER LEUVEN BVBA
Addition kinds of activities for ALEXANDER LEUVEN BVBA

242602. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
365100. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
14790400. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
14990700. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
28420301. Rug, stoffering of reinigingsmiddelen of spotters | Rug, upholstery, or dry cleaning detergents or spotters
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.

Werken bij ALEXANDER LEUVEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXANDER LEUVEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXANDER LEUVEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXANDER LEUVEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ALEXANDER LEUVEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALEXANDER LEUVEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXANDER LEUVEN BVBA. Laat een reactie achter voor ALEXANDER LEUVEN BVBA. ALEXANDER LEUVEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXANDER LEUVEN BVBA. Leave a respond for ALEXANDER LEUVEN BVBA. ALEXANDER LEUVEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXANDER LEUVEN BVBA op de google maps. Adres en contacten ALEXANDER LEUVEN BVBA
Location of ALEXANDER LEUVEN BVBA on the google maps. Address and contacts of ALEXANDER LEUVEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXANDER LEUVEN BVBA ALEXANDER LEUVEN BVBA: Jacobs A Transport NV | Girard P | COSYNS KEUKENINRICHTING | Van Caudenberg L | Clypot S.A.

Other related companies as ALEXANDER LEUVEN BVBA: Jacobs A Transport NV | Girard P | COSYNS KEUKENINRICHTING | Van Caudenberg L | Clypot S.A.

ALEXANDER LEUVEN BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Herent (Winksele), België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXANDER LEUVEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04035797119. Het bedrijf ALEXANDER LEUVEN BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 3,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALEXANDER LEUVEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALEXANDER LEUVEN BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXANDER LEUVEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXANDER LEUVEN BVBA, openstaande posities, locatie van ALEXANDER LEUVEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALEXANDER LEUVEN BVBA is a company, that was registered 1997 in Herent (Winksele) region, Belgium. Full name of company is ALEXANDER LEUVEN BVBA, company assigned to the tax number BE04035797119. The company ALEXANDER LEUVEN BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 3,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALEXANDER LEUVEN BVBA were not found.
The main activity of ALEXANDER LEUVEN BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXANDER LEUVEN BVBA is not available. You also can look at reviews of ALEXANDER LEUVEN BVBA, open positions, location of ALEXANDER LEUVEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXANDER LEUVEN BVBA, Herent (Winksele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXANDER LEUVEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXANDER LEUVEN BVBA, Herent (Winksele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXANDER LEUVEN BVBA, employees, financial statistics.