AJM GARAGE DUPONT SPRL

Contactgegevens AJM GARAGE DUPONT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJM GARAGE DUPONT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJM GARAGE DUPONT SPRL

Regio (region): Frameries, België

Adres (address): Route de Bavay 25B,7080, België

Telefoon (phone): 065 66 34 88; 065 67 76 47 065 66 34 88; 065 67 76 47

Fax (fax): 065 67 76 47 065 67 76 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJM GARAGE DUPONT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJM GARAGE DUPONT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJM GARAGE DUPONT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJM GARAGE DUPONT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJM GARAGE DUPONT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJM GARAGE DUPONT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJM GARAGE DUPONT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJM GARAGE DUPONT SPRL
Products information AJM GARAGE DUPONT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08490753173
Ondernemingsnummer: 8984863281
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AJM GARAGE DUPONT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJM GARAGE DUPONT SPRL
(Get full report from official database of BE for AJM GARAGE DUPONT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJM GARAGE DUPONT SPRL
Addition kinds of activities for AJM GARAGE DUPONT SPRL

753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
09710100. Speldiensten | Game services
34639900. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
34999921. Stabiliserende staven (lading), metaal | Stabilizing bars (cargo), metal
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment

Werken bij AJM GARAGE DUPONT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJM GARAGE DUPONT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJM GARAGE DUPONT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJM GARAGE DUPONT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

Zoek naar antwoorden van AJM GARAGE DUPONT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AJM GARAGE DUPONT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJM GARAGE DUPONT SPRL. Laat een reactie achter voor AJM GARAGE DUPONT SPRL. AJM GARAGE DUPONT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJM GARAGE DUPONT SPRL. Leave a respond for AJM GARAGE DUPONT SPRL. AJM GARAGE DUPONT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJM GARAGE DUPONT SPRL op de google maps. Adres en contacten AJM GARAGE DUPONT SPRL
Location of AJM GARAGE DUPONT SPRL on the google maps. Address and contacts of AJM GARAGE DUPONT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AJM GARAGE DUPONT SPRL AJM GARAGE DUPONT SPRL: Fiscolie CVBA | EuroGifts Belgium NV | Active Image SPRL | Virga Jesseziekenhuis | Psychiatrisch Centrum Ziekeren

Other related companies as AJM GARAGE DUPONT SPRL: Fiscolie CVBA | EuroGifts Belgium NV | Active Image SPRL | Virga Jesseziekenhuis | Psychiatrisch Centrum Ziekeren

AJM GARAGE DUPONT SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Frameries, België. De volledige naam van het bedrijf is AJM GARAGE DUPONT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08490753173. Het bedrijf AJM GARAGE DUPONT SPRL bevindt zich op het adres: Route de Bavay 25B,7080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AJM GARAGE DUPONT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AJM GARAGE DUPONT SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJM GARAGE DUPONT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJM GARAGE DUPONT SPRL, openstaande posities, locatie van AJM GARAGE DUPONT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AJM GARAGE DUPONT SPRL is a company, that was registered 1985 in Frameries region, Belgium. Full name of company is AJM GARAGE DUPONT SPRL, company assigned to the tax number BE08490753173. The company AJM GARAGE DUPONT SPRL is located at the address: Route de Bavay 25B,7080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AJM GARAGE DUPONT SPRL were not found.
The main activity of AJM GARAGE DUPONT SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AJM GARAGE DUPONT SPRL is not available. You also can look at reviews of AJM GARAGE DUPONT SPRL, open positions, location of AJM GARAGE DUPONT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJM GARAGE DUPONT SPRL, Frameries: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJM GARAGE DUPONT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJM GARAGE DUPONT SPRL, Frameries: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJM GARAGE DUPONT SPRL, employees, financial statistics.