Bonneterie Javanne S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Bonneterie Javanne S.P.R.L.
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Bonneterie Javanne S.P.R.L.

Contactgegevens Bonneterie Javanne S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonneterie Javanne S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonneterie Javanne S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de Menin 415, B-7700 Mouscron, België

Telefoon (phone): (056) 330945 (056) 330945

Fax (fax): (056) 331791 (056) 331791

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonneterie Javanne S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonneterie Javanne S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonneterie Javanne S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonneterie Javanne S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonneterie Javanne S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonneterie Javanne S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonneterie Javanne S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonneterie Javanne S.P.R.L.
Products information Bonneterie Javanne S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01263122558
Ondernemingsnummer: 1736358642
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bonneterie Javanne S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonneterie Javanne S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Bonneterie Javanne S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonneterie Javanne S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Bonneterie Javanne S.P.R.L.

08519902. Brandpreventie, bos | Fire prevention services, forest
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
37149907. Sanders, veiligheid van motorvoertuigen | Sanders, motor vehicle safety
58120401. Automat (eetplekken) | Automat (eating places)
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij Bonneterie Javanne S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonneterie Javanne S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonneterie Javanne S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonneterie Javanne S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

Zoek naar antwoorden van Bonneterie Javanne S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Bonneterie Javanne S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonneterie Javanne S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Bonneterie Javanne S.P.R.L.. Bonneterie Javanne S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonneterie Javanne S.P.R.L.. Leave a respond for Bonneterie Javanne S.P.R.L.. Bonneterie Javanne S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonneterie Javanne S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Bonneterie Javanne S.P.R.L.
Location of Bonneterie Javanne S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Bonneterie Javanne S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonneterie Javanne S.P.R.L. Bonneterie Javanne S.P.R.L.: Decoteam cvba | Callaert | Damien Havelange | International import SPRL | TITAMED

Other related companies as Bonneterie Javanne S.P.R.L.: Decoteam cvba | Callaert | Damien Havelange | International import SPRL | TITAMED

Bonneterie Javanne S.P.R.L. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bonneterie Javanne S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263122558. Het bedrijf Bonneterie Javanne S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue de Menin 415, B-7700 Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bonneterie Javanne S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bonneterie Javanne S.P.R.L. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonneterie Javanne S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonneterie Javanne S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Bonneterie Javanne S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bonneterie Javanne S.P.R.L. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bonneterie Javanne S.P.R.L., company assigned to the tax number BE01263122558. The company Bonneterie Javanne S.P.R.L. is located at the address: Rue de Menin 415, B-7700 Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bonneterie Javanne S.P.R.L. were not found.
The main activity of Bonneterie Javanne S.P.R.L. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonneterie Javanne S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Bonneterie Javanne S.P.R.L., open positions, location of Bonneterie Javanne S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonneterie Javanne S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonneterie Javanne S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonneterie Javanne S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonneterie Javanne S.P.R.L., employees, financial statistics.