A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

Contactgegevens A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

Regio (region): Beersel (Huizingen), België

Adres (address): Steenweg naar Alsemberg 952,1654, België

Telefoon (phone): 02 361 52 59 02 361 52 59

Fax (fax): 02 361 51 75 02 361 51 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. AUTO IMEXSO RENT A CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. AUTO IMEXSO RENT A CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. AUTO IMEXSO RENT A CAR
Products information A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

BTW identificatienummer (tax): BE03984985351
Ondernemingsnummer: 7910125732
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A. AUTO IMEXSO RENT A CAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR
(Get full report from official database of BE for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR
Addition kinds of activities for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
34119905. Pannen, in blik | Pans, tinned
34529907. Schroeven, metaal | Screws, metal

Werken bij A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR in sociale netwerken
Look for responds of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Laat een reactie achter voor A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. A. AUTO IMEXSO RENT A CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. Leave a respond for A. AUTO IMEXSO RENT A CAR. A. AUTO IMEXSO RENT A CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. AUTO IMEXSO RENT A CAR op de google maps. Adres en contacten A. AUTO IMEXSO RENT A CAR
Location of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR on the google maps. Address and contacts of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come A. AUTO IMEXSO RENT A CAR A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: Janssen R & Zn NV | GEERT SEGERS | Vandendriessche J BVBA | Mania-k | Dalimex NV

Other related companies as A. AUTO IMEXSO RENT A CAR: Janssen R & Zn NV | GEERT SEGERS | Vandendriessche J BVBA | Mania-k | Dalimex NV

A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Beersel (Huizingen), België. De volledige naam van het bedrijf is A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03984985351. Het bedrijf A. AUTO IMEXSO RENT A CAR bevindt zich op het adres: Steenweg naar Alsemberg 952,1654. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A. AUTO IMEXSO RENT A CAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, openstaande posities, locatie van A. AUTO IMEXSO RENT A CAR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is a company, that was registered 2011 in Beersel (Huizingen) region, Belgium. Full name of company is A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, company assigned to the tax number BE03984985351. The company A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is located at the address: Steenweg naar Alsemberg 952,1654. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A. AUTO IMEXSO RENT A CAR were not found.
The main activity of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR is not available. You also can look at reviews of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, open positions, location of A. AUTO IMEXSO RENT A CAR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, Beersel (Huizingen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, Beersel (Huizingen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. AUTO IMEXSO RENT A CAR, employees, financial statistics.