A J M CAR SA-NV

Contactgegevens A J M CAR SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A J M CAR SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A J M CAR SA-NV

Regio (region): Beloeil (Quevaucamps), België

Adres (address): Rue de Tournai 165,7972, België

Telefoon (phone): 069 59 09 10; 069 59 09 11; 069 59 09 12; 069 59 09 13 069 59 09 10; 069 59 09 11; 069 59 09 12; 069 59 09 13

Fax (fax): 069 59 09 16; 069 59 09 18 069 59 09 16; 069 59 09 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A J M CAR SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A J M CAR SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A J M CAR SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A J M CAR SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A J M CAR SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A J M CAR SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A J M CAR SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A J M CAR SA-NV
Products information A J M CAR SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE01536132812
Ondernemingsnummer: 1607269287
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A J M CAR SA-NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A J M CAR SA-NV
(Get full report from official database of BE for A J M CAR SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A J M CAR SA-NV
Addition kinds of activities for A J M CAR SA-NV

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
35370100. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national

Werken bij A J M CAR SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A J M CAR SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A J M CAR SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A J M CAR SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: VTC

    Type: Werfreserve

    Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van A J M CAR SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of A J M CAR SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A J M CAR SA-NV. Laat een reactie achter voor A J M CAR SA-NV. A J M CAR SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A J M CAR SA-NV. Leave a respond for A J M CAR SA-NV. A J M CAR SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A J M CAR SA-NV op de google maps. Adres en contacten A J M CAR SA-NV
Location of A J M CAR SA-NV on the google maps. Address and contacts of A J M CAR SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A J M CAR SA-NV A J M CAR SA-NV: Delvaux A | Archibo-Biologica | Depuydt NV | JAEKEN GEBROEDERS BVBA | Ackermann S.A.

Other related companies as A J M CAR SA-NV: Delvaux A | Archibo-Biologica | Depuydt NV | JAEKEN GEBROEDERS BVBA | Ackermann S.A.

A J M CAR SA-NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Beloeil (Quevaucamps), België. De volledige naam van het bedrijf is A J M CAR SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01536132812. Het bedrijf A J M CAR SA-NV bevindt zich op het adres: Rue de Tournai 165,7972. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A J M CAR SA-NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A J M CAR SA-NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A J M CAR SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A J M CAR SA-NV, openstaande posities, locatie van A J M CAR SA-NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A J M CAR SA-NV is a company, that was registered 2017 in Beloeil (Quevaucamps) region, Belgium. Full name of company is A J M CAR SA-NV, company assigned to the tax number BE01536132812. The company A J M CAR SA-NV is located at the address: Rue de Tournai 165,7972. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A J M CAR SA-NV were not found.
The main activity of A J M CAR SA-NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A J M CAR SA-NV is not available. You also can look at reviews of A J M CAR SA-NV, open positions, location of A J M CAR SA-NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A J M CAR SA-NV, Beloeil (Quevaucamps): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A J M CAR SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A J M CAR SA-NV, Beloeil (Quevaucamps): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A J M CAR SA-NV, employees, financial statistics.