Aquatec

Contactgegevens Aquatec: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquatec: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquatec

Regio (region): Virton (Ethe), België

Adres (address): Rue des Chardonnerets 8,6760, België

Telefoon (phone): 063 57 67 21 063 57 67 21

Fax (fax): 063 58 26 10 063 58 26 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquatec: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquatec"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquatec"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquatec, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquatec. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquatec, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquatec. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquatec
Products information Aquatec

BTW identificatienummer (tax): BE06513763427
Ondernemingsnummer: 6605773925
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Aquatec zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquatec
(Get full report from official database of BE for Aquatec)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquatec
Addition kinds of activities for Aquatec

226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
356899. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
394404. Speelgoed geweren | Toy guns
794101. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
01190202. Milo boerderij | Milo farm
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
35550101. Persen, enveloppen, afdrukken | Presses, envelope, printing
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order
76990900. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services

Werken bij Aquatec: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquatec: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquatec. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquatec. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

Zoek naar antwoorden van Aquatec in sociale netwerken
Look for responds of Aquatec in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquatec. Laat een reactie achter voor Aquatec. Aquatec bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquatec. Leave a respond for Aquatec. Aquatec on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquatec op de google maps. Adres en contacten Aquatec
Location of Aquatec on the google maps. Address and contacts of Aquatec

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquatec Aquatec: AKTIMMO IMMOBILIEN | De Vos A | Technifeutre Technivilt Sprl-Bvba | EUD | Alan Dean

Other related companies as Aquatec: AKTIMMO IMMOBILIEN | De Vos A | Technifeutre Technivilt Sprl-Bvba | EUD | Alan Dean

Aquatec is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Virton (Ethe), België. De volledige naam van het bedrijf is Aquatec, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06513763427. Het bedrijf Aquatec bevindt zich op het adres: Rue des Chardonnerets 8,6760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 740,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Aquatec zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aquatec is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquatec is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquatec, openstaande posities, locatie van Aquatec op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aquatec is a company, that was registered 2012 in Virton (Ethe) region, Belgium. Full name of company is Aquatec, company assigned to the tax number BE06513763427. The company Aquatec is located at the address: Rue des Chardonnerets 8,6760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 740,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Aquatec were not found.
The main activity of Aquatec is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquatec is not available. You also can look at reviews of Aquatec, open positions, location of Aquatec on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquatec, Virton (Ethe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquatec, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquatec, Virton (Ethe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquatec, employees, financial statistics.