Anc Usine Aug Hainaut SA

Contactgegevens Anc Usine Aug Hainaut SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anc Usine Aug Hainaut SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anc Usine Aug Hainaut SA

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Finstraat 18,1080, België

Telefoon (phone): 02 410 51 51; 02 410 68 11 02 410 51 51; 02 410 68 11

Fax (fax): 02 410 56 26 02 410 56 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anc Usine Aug Hainaut SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anc Usine Aug Hainaut SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anc Usine Aug Hainaut SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anc Usine Aug Hainaut SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anc Usine Aug Hainaut SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anc Usine Aug Hainaut SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anc Usine Aug Hainaut SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anc Usine Aug Hainaut SA
Products information Anc Usine Aug Hainaut SA

BTW identificatienummer (tax): BE08202911376
Ondernemingsnummer: 6350341796
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Anc Usine Aug Hainaut SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anc Usine Aug Hainaut SA
(Get full report from official database of BE for Anc Usine Aug Hainaut SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anc Usine Aug Hainaut SA
Addition kinds of activities for Anc Usine Aug Hainaut SA

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
31719901. Handtassen, vrouwen | Handbags, women's
32819900. Gesneden steen- en steenproducten, nec | Cut stone and stone products, nec
34999905. Barricades, metaal | Barricades, metal
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
51980000. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies

Werken bij Anc Usine Aug Hainaut SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anc Usine Aug Hainaut SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anc Usine Aug Hainaut SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anc Usine Aug Hainaut SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Anc Usine Aug Hainaut SA in sociale netwerken
Look for responds of Anc Usine Aug Hainaut SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anc Usine Aug Hainaut SA. Laat een reactie achter voor Anc Usine Aug Hainaut SA. Anc Usine Aug Hainaut SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anc Usine Aug Hainaut SA. Leave a respond for Anc Usine Aug Hainaut SA. Anc Usine Aug Hainaut SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anc Usine Aug Hainaut SA op de google maps. Adres en contacten Anc Usine Aug Hainaut SA
Location of Anc Usine Aug Hainaut SA on the google maps. Address and contacts of Anc Usine Aug Hainaut SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Anc Usine Aug Hainaut SA Anc Usine Aug Hainaut SA: Infotech | Van Droogenbroeck BVBA | PROTECTOR BELGIUM BVBA | Evopan Cospan N.V. | Multiprox N.V.

Other related companies as Anc Usine Aug Hainaut SA: Infotech | Van Droogenbroeck BVBA | PROTECTOR BELGIUM BVBA | Evopan Cospan N.V. | Multiprox N.V.

Anc Usine Aug Hainaut SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Anc Usine Aug Hainaut SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08202911376. Het bedrijf Anc Usine Aug Hainaut SA bevindt zich op het adres: Finstraat 18,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Anc Usine Aug Hainaut SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anc Usine Aug Hainaut SA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anc Usine Aug Hainaut SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anc Usine Aug Hainaut SA, openstaande posities, locatie van Anc Usine Aug Hainaut SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anc Usine Aug Hainaut SA is a company, that was registered 2007 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Anc Usine Aug Hainaut SA, company assigned to the tax number BE08202911376. The company Anc Usine Aug Hainaut SA is located at the address: Finstraat 18,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Anc Usine Aug Hainaut SA were not found.
The main activity of Anc Usine Aug Hainaut SA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Anc Usine Aug Hainaut SA is not available. You also can look at reviews of Anc Usine Aug Hainaut SA, open positions, location of Anc Usine Aug Hainaut SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anc Usine Aug Hainaut SA, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anc Usine Aug Hainaut SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anc Usine Aug Hainaut SA, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anc Usine Aug Hainaut SA, employees, financial statistics.