Zodiac-Vervaet

Contactgegevens Zodiac-Vervaet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zodiac-Vervaet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zodiac-Vervaet

Regio (region): Melle, België

Adres (address): Driebunderputlaan 5,9090, België

Telefoon (phone): 09 252 19 77 09 252 19 77

Fax (fax): +32 (60) 341-64-72 +32 (60) 341-64-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zodiac-Vervaet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zodiac-Vervaet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zodiac-Vervaet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zodiac-Vervaet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zodiac-Vervaet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zodiac-Vervaet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zodiac-Vervaet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zodiac-Vervaet
Products information Zodiac-Vervaet

BTW identificatienummer (tax): BE05507141113
Ondernemingsnummer: 6538482666
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Zodiac-Vervaet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zodiac-Vervaet
(Get full report from official database of BE for Zodiac-Vervaet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zodiac-Vervaet
Addition kinds of activities for Zodiac-Vervaet

23390302. Badpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Bathing suits: women's, misses', and juniors'
35450314. Boorbussen (boorgat) | Drill bushings (drilling jig)
36999903. Generatoren, ultrasone | Generators, ultrasonic
38290208. Hygrometers, behalve industriële procestype | Hygrometers, except industrial process type
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij Zodiac-Vervaet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zodiac-Vervaet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zodiac-Vervaet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zodiac-Vervaet. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Zodiac-Vervaet in sociale netwerken
Look for responds of Zodiac-Vervaet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zodiac-Vervaet. Laat een reactie achter voor Zodiac-Vervaet. Zodiac-Vervaet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zodiac-Vervaet. Leave a respond for Zodiac-Vervaet. Zodiac-Vervaet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zodiac-Vervaet op de google maps. Adres en contacten Zodiac-Vervaet
Location of Zodiac-Vervaet on the google maps. Address and contacts of Zodiac-Vervaet

Andere gerelateerde bedrijven als come Zodiac-Vervaet Zodiac-Vervaet: Service Level Consulting SPRL | Easyris SPRL | Molding & Casting Systems | ABCD | DataRescue sa

Other related companies as Zodiac-Vervaet: Service Level Consulting SPRL | Easyris SPRL | Molding & Casting Systems | ABCD | DataRescue sa

Zodiac-Vervaet is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Melle, België. De volledige naam van het bedrijf is Zodiac-Vervaet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05507141113. Het bedrijf Zodiac-Vervaet bevindt zich op het adres: Driebunderputlaan 5,9090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Zodiac-Vervaet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zodiac-Vervaet is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zodiac-Vervaet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zodiac-Vervaet, openstaande posities, locatie van Zodiac-Vervaet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zodiac-Vervaet is a company, that was registered 2004 in Melle region, Belgium. Full name of company is Zodiac-Vervaet, company assigned to the tax number BE05507141113. The company Zodiac-Vervaet is located at the address: Driebunderputlaan 5,9090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Zodiac-Vervaet were not found.
The main activity of Zodiac-Vervaet is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Zodiac-Vervaet is not available. You also can look at reviews of Zodiac-Vervaet, open positions, location of Zodiac-Vervaet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zodiac-Vervaet, Melle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zodiac-Vervaet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zodiac-Vervaet, Melle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zodiac-Vervaet, employees, financial statistics.