Willemsen Zwembaden en Technieken

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Willemsen Zwembaden en Technieken
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Willemsen Zwembaden en Technieken

Contactgegevens Willemsen Zwembaden en Technieken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willemsen Zwembaden en Technieken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willemsen Zwembaden en Technieken

Regio (region): Ravels (Weelde), België

Adres (address): Weeldestraat 40,2381, België

Telefoon (phone): 014 65 70 63 014 65 70 63

Fax (fax): 014 65 88 89 014 65 88 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willemsen Zwembaden en Technieken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willemsen Zwembaden en Technieken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willemsen Zwembaden en Technieken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willemsen Zwembaden en Technieken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willemsen Zwembaden en Technieken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willemsen Zwembaden en Technieken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willemsen Zwembaden en Technieken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willemsen Zwembaden en Technieken
Products information Willemsen Zwembaden en Technieken

BTW identificatienummer (tax): BE03814697265
Ondernemingsnummer: 6179779052
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Willemsen Zwembaden en Technieken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willemsen Zwembaden en Technieken
(Get full report from official database of BE for Willemsen Zwembaden en Technieken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willemsen Zwembaden en Technieken
Addition kinds of activities for Willemsen Zwembaden en Technieken

267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
353100. Bouwmachines | Construction machinery
355503. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
504401. Rekenmachines | Calculating machines
16230000. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec
87420106. Productie management consultant | Manufacturing management consultant

Werken bij Willemsen Zwembaden en Technieken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willemsen Zwembaden en Technieken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willemsen Zwembaden en Technieken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willemsen Zwembaden en Technieken. Looking for open vacancies in other companies

  • Dumperchauffeur C (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een dumper op werven, op een economische en veilige manier (veiligheidsfunctie) en met respect voor de omgeving. Deze functie zal op verschillende werven van ons plaatsvinden (Zeebrugge, Oostende & Gent)

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

Zoek naar antwoorden van Willemsen Zwembaden en Technieken in sociale netwerken
Look for responds of Willemsen Zwembaden en Technieken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willemsen Zwembaden en Technieken. Laat een reactie achter voor Willemsen Zwembaden en Technieken. Willemsen Zwembaden en Technieken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willemsen Zwembaden en Technieken. Leave a respond for Willemsen Zwembaden en Technieken. Willemsen Zwembaden en Technieken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willemsen Zwembaden en Technieken op de google maps. Adres en contacten Willemsen Zwembaden en Technieken
Location of Willemsen Zwembaden en Technieken on the google maps. Address and contacts of Willemsen Zwembaden en Technieken

Andere gerelateerde bedrijven als come Willemsen Zwembaden en Technieken Willemsen Zwembaden en Technieken: Lombaerts | Vereenooghe Charlotte | Entrepriseseprises Générales Paul & Mathieu S.A. | Firma Pattyn B.V.B.A. | SiO4 COMM-UNiTY

Other related companies as Willemsen Zwembaden en Technieken: Lombaerts | Vereenooghe Charlotte | Entrepriseseprises Générales Paul & Mathieu S.A. | Firma Pattyn B.V.B.A. | SiO4 COMM-UNiTY

Willemsen Zwembaden en Technieken is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Ravels (Weelde), België. De volledige naam van het bedrijf is Willemsen Zwembaden en Technieken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03814697265. Het bedrijf Willemsen Zwembaden en Technieken bevindt zich op het adres: Weeldestraat 40,2381. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Willemsen Zwembaden en Technieken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willemsen Zwembaden en Technieken is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willemsen Zwembaden en Technieken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willemsen Zwembaden en Technieken, openstaande posities, locatie van Willemsen Zwembaden en Technieken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willemsen Zwembaden en Technieken is a company, that was registered 2014 in Ravels (Weelde) region, Belgium. Full name of company is Willemsen Zwembaden en Technieken, company assigned to the tax number BE03814697265. The company Willemsen Zwembaden en Technieken is located at the address: Weeldestraat 40,2381. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Willemsen Zwembaden en Technieken were not found.
The main activity of Willemsen Zwembaden en Technieken is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Willemsen Zwembaden en Technieken is not available. You also can look at reviews of Willemsen Zwembaden en Technieken, open positions, location of Willemsen Zwembaden en Technieken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willemsen Zwembaden en Technieken, Ravels (Weelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willemsen Zwembaden en Technieken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willemsen Zwembaden en Technieken, Ravels (Weelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willemsen Zwembaden en Technieken, employees, financial statistics.