Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Contactgegevens Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Starrenhoflaan 5,2950, België

Telefoon (phone): 03 660 14 20 03 660 14 20

Fax (fax): 03 605 36 04 03 605 36 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Products information Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04747436523
Ondernemingsnummer: 8980194091
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Addition kinds of activities for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

3714. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
353199. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
20510103. Brood, alle soorten (wit, tarwe, rogge, enz.); | Bread, all types (white, wheat, rye, etc); fresh or frozen
35410104. Cilinderboormachines | Cylinder reboring machines
38450202. defibrillator | Defibrillator

Werken bij Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Laat een reactie achter voor Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Leave a respond for Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA. Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA
Location of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: ROELAND SPRIET BVBA | A.A. TEKAVOX | Systems BVBA | ace NV | Depreter P

Other related companies as Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA: ROELAND SPRIET BVBA | A.A. TEKAVOX | Systems BVBA | ace NV | Depreter P

Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04747436523. Het bedrijf Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA bevindt zich op het adres: Starrenhoflaan 5,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 664,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, openstaande posities, locatie van Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is a company, that was registered 2005 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, company assigned to the tax number BE04747436523. The company Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is located at the address: Starrenhoflaan 5,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 664,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA were not found.
The main activity of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, open positions, location of Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwbedrijf J Valckenborgh BVBA, employees, financial statistics.