Bodson et fils SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Bodson et fils SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • Bodson et fils SPRL

Contactgegevens Bodson et fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodson et fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodson et fils SPRL

Regio (region): Perwez (Orbais), België

Adres (address): Petite Rue du Moulin 1B,1360, België

Telefoon (phone): 010 68 93 96 010 68 93 96

Fax (fax): +32 (83) 753-96-33 +32 (83) 753-96-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodson et fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodson et fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodson et fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodson et fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodson et fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodson et fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodson et fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodson et fils SPRL
Products information Bodson et fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07472320556
Ondernemingsnummer: 8216918945
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bodson et fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodson et fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Bodson et fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodson et fils SPRL
Addition kinds of activities for Bodson et fils SPRL

223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
20529917. Tarwe crackers | Wheat crackers
22530302. Bedjassen, breien | Bedjackets, knit
24290303. Gordelroos, hout: gesaagd of met de hand gesplitst | Shingles, wood: sawed or hand split
34950104. Mechanische veren, precisie | Mechanical springs, precision
51691006. Terpentijn | Turpentine
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij Bodson et fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodson et fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodson et fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodson et fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Bodson et fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bodson et fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodson et fils SPRL. Laat een reactie achter voor Bodson et fils SPRL. Bodson et fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodson et fils SPRL. Leave a respond for Bodson et fils SPRL. Bodson et fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodson et fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Bodson et fils SPRL
Location of Bodson et fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Bodson et fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodson et fils SPRL Bodson et fils SPRL: CEULEMANS BVBA | JENNES NV (GARAGE) NV | A.K.V. | Institut St-Joseph | Cuypers Patrick SPRL

Other related companies as Bodson et fils SPRL: CEULEMANS BVBA | JENNES NV (GARAGE) NV | A.K.V. | Institut St-Joseph | Cuypers Patrick SPRL

Bodson et fils SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Perwez (Orbais), België. De volledige naam van het bedrijf is Bodson et fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07472320556. Het bedrijf Bodson et fils SPRL bevindt zich op het adres: Petite Rue du Moulin 1B,1360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bodson et fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bodson et fils SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodson et fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodson et fils SPRL, openstaande posities, locatie van Bodson et fils SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bodson et fils SPRL is a company, that was registered 1996 in Perwez (Orbais) region, Belgium. Full name of company is Bodson et fils SPRL, company assigned to the tax number BE07472320556. The company Bodson et fils SPRL is located at the address: Petite Rue du Moulin 1B,1360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bodson et fils SPRL were not found.
The main activity of Bodson et fils SPRL is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodson et fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Bodson et fils SPRL, open positions, location of Bodson et fils SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodson et fils SPRL, Perwez (Orbais): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodson et fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodson et fils SPRL, Perwez (Orbais): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodson et fils SPRL, employees, financial statistics.