Roomkoetje NV

Contactgegevens Roomkoetje NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roomkoetje NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roomkoetje NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Doornstraat 290,2610, België

Telefoon (phone): 03 827 64 65 03 827 64 65

Fax (fax): 03 830 58 30 03 830 58 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roomkoetje NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roomkoetje NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roomkoetje NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roomkoetje NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roomkoetje NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roomkoetje NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roomkoetje NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roomkoetje NV
Products information Roomkoetje NV

BTW identificatienummer (tax): BE05600524902
Ondernemingsnummer: 8938995361
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 140,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Roomkoetje NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roomkoetje NV
(Get full report from official database of BE for Roomkoetje NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roomkoetje NV
Addition kinds of activities for Roomkoetje NV

013902. Voedselgewassen | Food crops
02599901. Duck boerderij | Duck farm
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
51130307. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering
91990104. Leveringsbureau, overheid | Supply agency, government

Werken bij Roomkoetje NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roomkoetje NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roomkoetje NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roomkoetje NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

Zoek naar antwoorden van Roomkoetje NV in sociale netwerken
Look for responds of Roomkoetje NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roomkoetje NV. Laat een reactie achter voor Roomkoetje NV. Roomkoetje NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roomkoetje NV. Leave a respond for Roomkoetje NV. Roomkoetje NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roomkoetje NV op de google maps. Adres en contacten Roomkoetje NV
Location of Roomkoetje NV on the google maps. Address and contacts of Roomkoetje NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Roomkoetje NV Roomkoetje NV: Albrada NV | Lonneville Marcel BVBA | Bréban BVBA | Actum BVBA | Precical SA

Other related companies as Roomkoetje NV: Albrada NV | Lonneville Marcel BVBA | Bréban BVBA | Actum BVBA | Precical SA

Roomkoetje NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Roomkoetje NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05600524902. Het bedrijf Roomkoetje NV bevindt zich op het adres: Doornstraat 290,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 140,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Roomkoetje NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roomkoetje NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roomkoetje NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roomkoetje NV, openstaande posities, locatie van Roomkoetje NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roomkoetje NV is a company, that was registered 1989 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Roomkoetje NV, company assigned to the tax number BE05600524902. The company Roomkoetje NV is located at the address: Doornstraat 290,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 140,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Roomkoetje NV were not found.
The main activity of Roomkoetje NV is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Roomkoetje NV is not available. You also can look at reviews of Roomkoetje NV, open positions, location of Roomkoetje NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roomkoetje NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roomkoetje NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roomkoetje NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roomkoetje NV, employees, financial statistics.