MC Food Service SPRL

Contactgegevens MC Food Service SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MC Food Service SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MC Food Service SPRL

Regio (region): Pepinster (Wegnez), België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 104,4860, België

Telefoon (phone): 087 35 10 71 087 35 10 71

Fax (fax): 087 35 10 71; 087 35 10 73 087 35 10 71; 087 35 10 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MC Food Service SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MC Food Service SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MC Food Service SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MC Food Service SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MC Food Service SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MC Food Service SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MC Food Service SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MC Food Service SPRL
Products information MC Food Service SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02175262451
Ondernemingsnummer: 5198425292
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MC Food Service SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MC Food Service SPRL
(Get full report from official database of BE for MC Food Service SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MC Food Service SPRL
Addition kinds of activities for MC Food Service SPRL

22619901. Kalendering van katoenen stoffen | Calendering of cotton fabrics
22999911. Worsted kammen | Worsted combing
26319900. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
54419904. noten | Nuts
73360100. Kunstontwerp diensten | Art design services
76220100. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
95320401. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, federale overheid | Urban and community development, federal government

Werken bij MC Food Service SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MC Food Service SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MC Food Service SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MC Food Service SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van MC Food Service SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MC Food Service SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MC Food Service SPRL. Laat een reactie achter voor MC Food Service SPRL. MC Food Service SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MC Food Service SPRL. Leave a respond for MC Food Service SPRL. MC Food Service SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MC Food Service SPRL op de google maps. Adres en contacten MC Food Service SPRL
Location of MC Food Service SPRL on the google maps. Address and contacts of MC Food Service SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MC Food Service SPRL MC Food Service SPRL: Math-X SPRL | CHAMPAGNE LOUISE BRISON & FRANSE WIJNEN | Woongroep (De) BVBA | A.A. Van Remoortel | Esbe N.V.

Other related companies as MC Food Service SPRL: Math-X SPRL | CHAMPAGNE LOUISE BRISON & FRANSE WIJNEN | Woongroep (De) BVBA | A.A. Van Remoortel | Esbe N.V.

MC Food Service SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Pepinster (Wegnez), België. De volledige naam van het bedrijf is MC Food Service SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02175262451. Het bedrijf MC Food Service SPRL bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 104,4860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MC Food Service SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MC Food Service SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MC Food Service SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MC Food Service SPRL, openstaande posities, locatie van MC Food Service SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MC Food Service SPRL is a company, that was registered 2006 in Pepinster (Wegnez) region, Belgium. Full name of company is MC Food Service SPRL, company assigned to the tax number BE02175262451. The company MC Food Service SPRL is located at the address: Rue Emile Vandervelde 104,4860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MC Food Service SPRL were not found.
The main activity of MC Food Service SPRL is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MC Food Service SPRL is not available. You also can look at reviews of MC Food Service SPRL, open positions, location of MC Food Service SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MC Food Service SPRL, Pepinster (Wegnez): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MC Food Service SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MC Food Service SPRL, Pepinster (Wegnez): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MC Food Service SPRL, employees, financial statistics.