BÜLLINGER BUTTEREI NV

Contactgegevens BÜLLINGER BUTTEREI NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BÜLLINGER BUTTEREI NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BÜLLINGER BUTTEREI NV

Regio (region): Evergem, België

Adres (address): Durmakker 12B,9940, België

Telefoon (phone): 09 257 15 50 09 257 15 50

Fax (fax): 09 257 15 59 09 257 15 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BÜLLINGER BUTTEREI NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BÜLLINGER BUTTEREI NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BÜLLINGER BUTTEREI NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BÜLLINGER BUTTEREI NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BÜLLINGER BUTTEREI NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BÜLLINGER BUTTEREI NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BÜLLINGER BUTTEREI NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BÜLLINGER BUTTEREI NV
Products information BÜLLINGER BUTTEREI NV

BTW identificatienummer (tax): BE03032745361
Ondernemingsnummer: 8976074218
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 291,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BÜLLINGER BUTTEREI NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BÜLLINGER BUTTEREI NV
(Get full report from official database of BE for BÜLLINGER BUTTEREI NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BÜLLINGER BUTTEREI NV
Addition kinds of activities for BÜLLINGER BUTTEREI NV

22730501. Chenille tapijten | Chenille rugs
34439903. Cupola's, metalen plaat | Cupolas, metal plate
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
36210100. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
37289903. Deicing apparatuur, vliegtuigen | Deicing equipment, aircraft
37619901. Ballistische raketten, compleet | Ballistic missiles, complete
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment

Werken bij BÜLLINGER BUTTEREI NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BÜLLINGER BUTTEREI NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BÜLLINGER BUTTEREI NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BÜLLINGER BUTTEREI NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

Zoek naar antwoorden van BÜLLINGER BUTTEREI NV in sociale netwerken
Look for responds of BÜLLINGER BUTTEREI NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BÜLLINGER BUTTEREI NV. Laat een reactie achter voor BÜLLINGER BUTTEREI NV. BÜLLINGER BUTTEREI NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BÜLLINGER BUTTEREI NV. Leave a respond for BÜLLINGER BUTTEREI NV. BÜLLINGER BUTTEREI NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BÜLLINGER BUTTEREI NV op de google maps. Adres en contacten BÜLLINGER BUTTEREI NV
Location of BÜLLINGER BUTTEREI NV on the google maps. Address and contacts of BÜLLINGER BUTTEREI NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BÜLLINGER BUTTEREI NV BÜLLINGER BUTTEREI NV: Van Crombrugge Jan | ACTION SHOP ATHOIS SPRL | Dobbelaere Ch | Containerbedrijf Van Pelt N.V. | Mebrom N.V.

Other related companies as BÜLLINGER BUTTEREI NV: Van Crombrugge Jan | ACTION SHOP ATHOIS SPRL | Dobbelaere Ch | Containerbedrijf Van Pelt N.V. | Mebrom N.V.

BÜLLINGER BUTTEREI NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Evergem, België. De volledige naam van het bedrijf is BÜLLINGER BUTTEREI NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03032745361. Het bedrijf BÜLLINGER BUTTEREI NV bevindt zich op het adres: Durmakker 12B,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 291,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BÜLLINGER BUTTEREI NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BÜLLINGER BUTTEREI NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BÜLLINGER BUTTEREI NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BÜLLINGER BUTTEREI NV, openstaande posities, locatie van BÜLLINGER BUTTEREI NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BÜLLINGER BUTTEREI NV is a company, that was registered 2017 in Evergem region, Belgium. Full name of company is BÜLLINGER BUTTEREI NV, company assigned to the tax number BE03032745361. The company BÜLLINGER BUTTEREI NV is located at the address: Durmakker 12B,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 291,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BÜLLINGER BUTTEREI NV were not found.
The main activity of BÜLLINGER BUTTEREI NV is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BÜLLINGER BUTTEREI NV is not available. You also can look at reviews of BÜLLINGER BUTTEREI NV, open positions, location of BÜLLINGER BUTTEREI NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BÜLLINGER BUTTEREI NV, Evergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BÜLLINGER BUTTEREI NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BÜLLINGER BUTTEREI NV, Evergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BÜLLINGER BUTTEREI NV, employees, financial statistics.