AVEVE-ZUIVEL NV

Contactgegevens AVEVE-ZUIVEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVEVE-ZUIVEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVEVE-ZUIVEL NV

Regio (region): Houthulst, België

Adres (address): Klerkenstraat 92,8650, België

Telefoon (phone): 051 51 99 00 051 51 99 00

Fax (fax): 051 50 22 91 051 50 22 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVEVE-ZUIVEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVEVE-ZUIVEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVEVE-ZUIVEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVEVE-ZUIVEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVEVE-ZUIVEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVEVE-ZUIVEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVEVE-ZUIVEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVEVE-ZUIVEL NV
Products information AVEVE-ZUIVEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE01123046875
Ondernemingsnummer: 2635589599
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AVEVE-ZUIVEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVEVE-ZUIVEL NV
(Get full report from official database of BE for AVEVE-ZUIVEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVEVE-ZUIVEL NV
Addition kinds of activities for AVEVE-ZUIVEL NV

373100. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
514400. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
22990403. Garnering van textielafval en lompen | Garnetting of textile waste and rags
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec

Werken bij AVEVE-ZUIVEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVEVE-ZUIVEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVEVE-ZUIVEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVEVE-ZUIVEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

Zoek naar antwoorden van AVEVE-ZUIVEL NV in sociale netwerken
Look for responds of AVEVE-ZUIVEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVEVE-ZUIVEL NV. Laat een reactie achter voor AVEVE-ZUIVEL NV. AVEVE-ZUIVEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVEVE-ZUIVEL NV. Leave a respond for AVEVE-ZUIVEL NV. AVEVE-ZUIVEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVEVE-ZUIVEL NV op de google maps. Adres en contacten AVEVE-ZUIVEL NV
Location of AVEVE-ZUIVEL NV on the google maps. Address and contacts of AVEVE-ZUIVEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AVEVE-ZUIVEL NV AVEVE-ZUIVEL NV: ETB NV | Val de Poix Hôtel (Le) | Korlam N.V. | Ets Jadouille - Quincaillerie du Sablon | Off Line Productions

Other related companies as AVEVE-ZUIVEL NV: ETB NV | Val de Poix Hôtel (Le) | Korlam N.V. | Ets Jadouille - Quincaillerie du Sablon | Off Line Productions

AVEVE-ZUIVEL NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Houthulst, België. De volledige naam van het bedrijf is AVEVE-ZUIVEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01123046875. Het bedrijf AVEVE-ZUIVEL NV bevindt zich op het adres: Klerkenstraat 92,8650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AVEVE-ZUIVEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVEVE-ZUIVEL NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVEVE-ZUIVEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVEVE-ZUIVEL NV, openstaande posities, locatie van AVEVE-ZUIVEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVEVE-ZUIVEL NV is a company, that was registered 2004 in Houthulst region, Belgium. Full name of company is AVEVE-ZUIVEL NV, company assigned to the tax number BE01123046875. The company AVEVE-ZUIVEL NV is located at the address: Klerkenstraat 92,8650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AVEVE-ZUIVEL NV were not found.
The main activity of AVEVE-ZUIVEL NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AVEVE-ZUIVEL NV is not available. You also can look at reviews of AVEVE-ZUIVEL NV, open positions, location of AVEVE-ZUIVEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVEVE-ZUIVEL NV, Houthulst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVEVE-ZUIVEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVEVE-ZUIVEL NV, Houthulst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVEVE-ZUIVEL NV, employees, financial statistics.