VERKEMPINCK MICHEL ETS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VERKEMPINCK MICHEL ETS
Private companiesRailroad Transportation • VERKEMPINCK MICHEL ETS

Contactgegevens VERKEMPINCK MICHEL ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERKEMPINCK MICHEL ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERKEMPINCK MICHEL ETS

Regio (region): Fosses-la-Ville (Sart-Saint-Laurent), België

Adres (address): Rue Jules Demeuse 9,5070, België

Telefoon (phone): 071 71 17 44; 081 44 55 09 071 71 17 44; 081 44 55 09

Fax (fax): 071 71 32 58 071 71 32 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERKEMPINCK MICHEL ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERKEMPINCK MICHEL ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERKEMPINCK MICHEL ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERKEMPINCK MICHEL ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERKEMPINCK MICHEL ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERKEMPINCK MICHEL ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERKEMPINCK MICHEL ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERKEMPINCK MICHEL ETS
Products information VERKEMPINCK MICHEL ETS

BTW identificatienummer (tax): BE03922912597
Ondernemingsnummer: 2343902587
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VERKEMPINCK MICHEL ETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERKEMPINCK MICHEL ETS
(Get full report from official database of BE for VERKEMPINCK MICHEL ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERKEMPINCK MICHEL ETS
Addition kinds of activities for VERKEMPINCK MICHEL ETS

223101. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
721902. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair
931104. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government
20910319. Haring, Ingepakt | Herring, pickled
22111102. Ballondoek, katoen | Balloon cloth, cotton
25110603. Rokende stands: hout | Smoking stands: wood
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order

Werken bij VERKEMPINCK MICHEL ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERKEMPINCK MICHEL ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERKEMPINCK MICHEL ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERKEMPINCK MICHEL ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van VERKEMPINCK MICHEL ETS in sociale netwerken
Look for responds of VERKEMPINCK MICHEL ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERKEMPINCK MICHEL ETS. Laat een reactie achter voor VERKEMPINCK MICHEL ETS. VERKEMPINCK MICHEL ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERKEMPINCK MICHEL ETS. Leave a respond for VERKEMPINCK MICHEL ETS. VERKEMPINCK MICHEL ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERKEMPINCK MICHEL ETS op de google maps. Adres en contacten VERKEMPINCK MICHEL ETS
Location of VERKEMPINCK MICHEL ETS on the google maps. Address and contacts of VERKEMPINCK MICHEL ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come VERKEMPINCK MICHEL ETS VERKEMPINCK MICHEL ETS: Kaai Design | Giga Automatics Services Europe BVBA | Transports et Manutention Deschieter S.A. | Tree N.V. | Denitron

Other related companies as VERKEMPINCK MICHEL ETS: Kaai Design | Giga Automatics Services Europe BVBA | Transports et Manutention Deschieter S.A. | Tree N.V. | Denitron

VERKEMPINCK MICHEL ETS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Fosses-la-Ville (Sart-Saint-Laurent), België. De volledige naam van het bedrijf is VERKEMPINCK MICHEL ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03922912597. Het bedrijf VERKEMPINCK MICHEL ETS bevindt zich op het adres: Rue Jules Demeuse 9,5070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VERKEMPINCK MICHEL ETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERKEMPINCK MICHEL ETS is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERKEMPINCK MICHEL ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERKEMPINCK MICHEL ETS, openstaande posities, locatie van VERKEMPINCK MICHEL ETS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERKEMPINCK MICHEL ETS is a company, that was registered 2009 in Fosses-la-Ville (Sart-Saint-Laurent) region, Belgium. Full name of company is VERKEMPINCK MICHEL ETS, company assigned to the tax number BE03922912597. The company VERKEMPINCK MICHEL ETS is located at the address: Rue Jules Demeuse 9,5070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VERKEMPINCK MICHEL ETS were not found.
The main activity of VERKEMPINCK MICHEL ETS is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERKEMPINCK MICHEL ETS is not available. You also can look at reviews of VERKEMPINCK MICHEL ETS, open positions, location of VERKEMPINCK MICHEL ETS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERKEMPINCK MICHEL ETS, Fosses-la-Ville (Sart-Saint-Laurent): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERKEMPINCK MICHEL ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERKEMPINCK MICHEL ETS, Fosses-la-Ville (Sart-Saint-Laurent): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERKEMPINCK MICHEL ETS, employees, financial statistics.