KLIMA BVBA

Contactgegevens KLIMA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLIMA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KLIMA BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Boudewijnlaan 135,9300, België

Telefoon (phone): 053 70 43 33; 053 70 68 58; 09 221 72 88; 0475 56 06 00 053 70 43 33; 053 70 68 58; 09 221 72 88; 0475 56 06 00

Fax (fax): 053 70 68 48 053 70 68 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLIMA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLIMA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLIMA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLIMA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLIMA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLIMA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLIMA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLIMA BVBA
Products information KLIMA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08143035888
Ondernemingsnummer: 7193542480
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in KLIMA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLIMA BVBA
(Get full report from official database of BE for KLIMA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KLIMA BVBA
Addition kinds of activities for KLIMA BVBA

8742. Management consulting diensten | Management consulting services
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
34929904. Slang- en buiskoppelingen, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube couplings, hydraulic/pneumatic
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
89990202. Wenskaart schilderij met de hand | Greeting card painting by hand

Werken bij KLIMA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLIMA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLIMA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLIMA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Schrijnwerker Plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen van gevelbekleding

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van KLIMA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of KLIMA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLIMA BVBA. Laat een reactie achter voor KLIMA BVBA. KLIMA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLIMA BVBA. Leave a respond for KLIMA BVBA. KLIMA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLIMA BVBA op de google maps. Adres en contacten KLIMA BVBA
Location of KLIMA BVBA on the google maps. Address and contacts of KLIMA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come KLIMA BVBA KLIMA BVBA: AUDIOFAN BVBA | Vangaever Guy SPRL | De Sutter Paul BVBA | BUREAU D'ETUDES CH COLLON SPRL | D.S. Plastics Belgium

Other related companies as KLIMA BVBA: AUDIOFAN BVBA | Vangaever Guy SPRL | De Sutter Paul BVBA | BUREAU D'ETUDES CH COLLON SPRL | D.S. Plastics Belgium

KLIMA BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is KLIMA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08143035888. Het bedrijf KLIMA BVBA bevindt zich op het adres: Boudewijnlaan 135,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KLIMA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KLIMA BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLIMA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLIMA BVBA, openstaande posities, locatie van KLIMA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KLIMA BVBA is a company, that was registered 2002 in Aalst region, Belgium. Full name of company is KLIMA BVBA, company assigned to the tax number BE08143035888. The company KLIMA BVBA is located at the address: Boudewijnlaan 135,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KLIMA BVBA were not found.
The main activity of KLIMA BVBA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KLIMA BVBA is not available. You also can look at reviews of KLIMA BVBA, open positions, location of KLIMA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLIMA BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLIMA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLIMA BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLIMA BVBA, employees, financial statistics.