ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek
Private companiesTextile Mill Products • ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek

Contactgegevens ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Mauroystraat 32,2660, België

Telefoon (phone): 03 825 75 55; 0477 47 63 67 03 825 75 55; 0477 47 63 67

Fax (fax): 03 825 31 96 03 825 31 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek
Products information ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek

BTW identificatienummer (tax): BE08688232421
Ondernemingsnummer: 2281829833
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek
(Get full report from official database of BE for ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek
Addition kinds of activities for ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek

792200. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
36919902. Batterijen, oplaadbaar | Batteries, rechargeable
59999913. Ijs | Ice

Werken bij ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

Zoek naar antwoorden van ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek in sociale netwerken
Look for responds of ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek. Laat een reactie achter voor ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek. ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek. Leave a respond for ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek. ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek op de google maps. Adres en contacten ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek
Location of ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek on the google maps. Address and contacts of ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek

Andere gerelateerde bedrijven als come ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek: De Wijngaert BVBA | MEUBELEN NEVEN NV | Multitra SPRL | ANIMAR CONSULT sprl | Formetal sa

Other related companies as ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek: De Wijngaert BVBA | MEUBELEN NEVEN NV | Multitra SPRL | ANIMAR CONSULT sprl | Formetal sa

ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08688232421. Het bedrijf ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek bevindt zich op het adres: Mauroystraat 32,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 143,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, openstaande posities, locatie van ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek is a company, that was registered 2006 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, company assigned to the tax number BE08688232421. The company ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek is located at the address: Mauroystraat 32,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 143,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek were not found.
The main activity of ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek is not available. You also can look at reviews of ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, open positions, location of ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASAP Rolluiken & Zonweringtechniek, employees, financial statistics.