Claerhout Banden BVBA

Contactgegevens Claerhout Banden BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claerhout Banden BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claerhout Banden BVBA

Regio (region): Avelgem, België

Adres (address): Leynseelstraat 150,8580, België

Telefoon (phone): 056 64 52 03 056 64 52 03

Fax (fax): 056 64 65 28 056 64 65 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claerhout Banden BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claerhout Banden BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claerhout Banden BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claerhout Banden BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claerhout Banden BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claerhout Banden BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claerhout Banden BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claerhout Banden BVBA
Products information Claerhout Banden BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03468902587
Ondernemingsnummer: 3246704101
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Claerhout Banden BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claerhout Banden BVBA
(Get full report from official database of BE for Claerhout Banden BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claerhout Banden BVBA
Addition kinds of activities for Claerhout Banden BVBA

13899900. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
16110204. Weg- en straatbedekking aannemer | Highway and street paving contractor
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
38420419. Walkers | Walkers
50750000. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
50999912. Tekens, behalve elektrisch | Signs, except electric
86610113. Gemeenschaps kerk | Community church

Werken bij Claerhout Banden BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claerhout Banden BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claerhout Banden BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claerhout Banden BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van Claerhout Banden BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Claerhout Banden BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claerhout Banden BVBA. Laat een reactie achter voor Claerhout Banden BVBA. Claerhout Banden BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claerhout Banden BVBA. Leave a respond for Claerhout Banden BVBA. Claerhout Banden BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claerhout Banden BVBA op de google maps. Adres en contacten Claerhout Banden BVBA
Location of Claerhout Banden BVBA on the google maps. Address and contacts of Claerhout Banden BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Claerhout Banden BVBA Claerhout Banden BVBA: NAUDTS T | Defreyne P | Heens Office sa-nv Consulting & Services | Apruzzese | ETS DE SAINT MOULIN

Other related companies as Claerhout Banden BVBA: NAUDTS T | Defreyne P | Heens Office sa-nv Consulting & Services | Apruzzese | ETS DE SAINT MOULIN

Claerhout Banden BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Avelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Claerhout Banden BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03468902587. Het bedrijf Claerhout Banden BVBA bevindt zich op het adres: Leynseelstraat 150,8580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Claerhout Banden BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claerhout Banden BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claerhout Banden BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claerhout Banden BVBA, openstaande posities, locatie van Claerhout Banden BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claerhout Banden BVBA is a company, that was registered 1994 in Avelgem region, Belgium. Full name of company is Claerhout Banden BVBA, company assigned to the tax number BE03468902587. The company Claerhout Banden BVBA is located at the address: Leynseelstraat 150,8580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Claerhout Banden BVBA were not found.
The main activity of Claerhout Banden BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Claerhout Banden BVBA is not available. You also can look at reviews of Claerhout Banden BVBA, open positions, location of Claerhout Banden BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claerhout Banden BVBA, Avelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claerhout Banden BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claerhout Banden BVBA, Avelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claerhout Banden BVBA, employees, financial statistics.