SERVIO INTERIEURTEXTIEL

Contactgegevens SERVIO INTERIEURTEXTIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVIO INTERIEURTEXTIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVIO INTERIEURTEXTIEL

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Brugsesteenweg 545,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 00 96 051 24 00 96

Fax (fax): 051 21 04 92 051 21 04 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVIO INTERIEURTEXTIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVIO INTERIEURTEXTIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVIO INTERIEURTEXTIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVIO INTERIEURTEXTIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVIO INTERIEURTEXTIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVIO INTERIEURTEXTIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVIO INTERIEURTEXTIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVIO INTERIEURTEXTIEL
Products information SERVIO INTERIEURTEXTIEL

BTW identificatienummer (tax): BE07005126953
Ondernemingsnummer: 6663177490
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SERVIO INTERIEURTEXTIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVIO INTERIEURTEXTIEL
(Get full report from official database of BE for SERVIO INTERIEURTEXTIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVIO INTERIEURTEXTIEL
Addition kinds of activities for SERVIO INTERIEURTEXTIEL

3721. vliegtuig | Aircraft
7241. Kapper winkels | Barber shops
342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
27899903. Stalen en monsters | Swatches and samples
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation

Werken bij SERVIO INTERIEURTEXTIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVIO INTERIEURTEXTIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVIO INTERIEURTEXTIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVIO INTERIEURTEXTIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van SERVIO INTERIEURTEXTIEL in sociale netwerken
Look for responds of SERVIO INTERIEURTEXTIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVIO INTERIEURTEXTIEL. Laat een reactie achter voor SERVIO INTERIEURTEXTIEL. SERVIO INTERIEURTEXTIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVIO INTERIEURTEXTIEL. Leave a respond for SERVIO INTERIEURTEXTIEL. SERVIO INTERIEURTEXTIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVIO INTERIEURTEXTIEL op de google maps. Adres en contacten SERVIO INTERIEURTEXTIEL
Location of SERVIO INTERIEURTEXTIEL on the google maps. Address and contacts of SERVIO INTERIEURTEXTIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVIO INTERIEURTEXTIEL SERVIO INTERIEURTEXTIEL: Gregov Consulting BVBA | Hagomat N.V. | Herdico-Vlees N.V. | Gerard Bernolet | Melexis R&D

Other related companies as SERVIO INTERIEURTEXTIEL: Gregov Consulting BVBA | Hagomat N.V. | Herdico-Vlees N.V. | Gerard Bernolet | Melexis R&D

SERVIO INTERIEURTEXTIEL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVIO INTERIEURTEXTIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07005126953. Het bedrijf SERVIO INTERIEURTEXTIEL bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 545,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SERVIO INTERIEURTEXTIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVIO INTERIEURTEXTIEL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVIO INTERIEURTEXTIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVIO INTERIEURTEXTIEL, openstaande posities, locatie van SERVIO INTERIEURTEXTIEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERVIO INTERIEURTEXTIEL is a company, that was registered 2001 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is SERVIO INTERIEURTEXTIEL, company assigned to the tax number BE07005126953. The company SERVIO INTERIEURTEXTIEL is located at the address: Brugsesteenweg 545,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SERVIO INTERIEURTEXTIEL were not found.
The main activity of SERVIO INTERIEURTEXTIEL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVIO INTERIEURTEXTIEL is not available. You also can look at reviews of SERVIO INTERIEURTEXTIEL, open positions, location of SERVIO INTERIEURTEXTIEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVIO INTERIEURTEXTIEL, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVIO INTERIEURTEXTIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVIO INTERIEURTEXTIEL, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVIO INTERIEURTEXTIEL, employees, financial statistics.