Corne Rolluiken NV

Contactgegevens Corne Rolluiken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corne Rolluiken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corne Rolluiken NV

Regio (region): Avelgem (Kerkhove), België

Adres (address): Brugstraat 3,8581, België

Telefoon (phone): 055 38 84 46 055 38 84 46

Fax (fax): 055 38 97 79 055 38 97 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corne Rolluiken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corne Rolluiken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corne Rolluiken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corne Rolluiken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corne Rolluiken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corne Rolluiken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corne Rolluiken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corne Rolluiken NV
Products information Corne Rolluiken NV

BTW identificatienummer (tax): BE03598266601
Ondernemingsnummer: 4851531982
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 277,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Corne Rolluiken NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corne Rolluiken NV
(Get full report from official database of BE for Corne Rolluiken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corne Rolluiken NV
Addition kinds of activities for Corne Rolluiken NV

308900. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
533100. Variety winkels | Variety stores
22310101. Overcoatings: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Overcoatings: wool, mohair, or similar fibers
25210203. Opbergkasten (dozen), kantoor: hout | Filing cabinets (boxes), office: wood
29110000. Petroleumraffinage | Petroleum refining
33570000. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
50820101. straatstenen | Pavers
51130304. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
51490501. Drankconcentraten | Beverage concentrates

Werken bij Corne Rolluiken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corne Rolluiken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corne Rolluiken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corne Rolluiken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

Zoek naar antwoorden van Corne Rolluiken NV in sociale netwerken
Look for responds of Corne Rolluiken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corne Rolluiken NV. Laat een reactie achter voor Corne Rolluiken NV. Corne Rolluiken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corne Rolluiken NV. Leave a respond for Corne Rolluiken NV. Corne Rolluiken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corne Rolluiken NV op de google maps. Adres en contacten Corne Rolluiken NV
Location of Corne Rolluiken NV on the google maps. Address and contacts of Corne Rolluiken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Corne Rolluiken NV Corne Rolluiken NV: Edibo NV | TH Healthcare | Unico Deman | Ultra Petita | pascal baetens

Other related companies as Corne Rolluiken NV: Edibo NV | TH Healthcare | Unico Deman | Ultra Petita | pascal baetens

Corne Rolluiken NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Avelgem (Kerkhove), België. De volledige naam van het bedrijf is Corne Rolluiken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03598266601. Het bedrijf Corne Rolluiken NV bevindt zich op het adres: Brugstraat 3,8581. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 277,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Corne Rolluiken NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Corne Rolluiken NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corne Rolluiken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corne Rolluiken NV, openstaande posities, locatie van Corne Rolluiken NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Corne Rolluiken NV is a company, that was registered 1989 in Avelgem (Kerkhove) region, Belgium. Full name of company is Corne Rolluiken NV, company assigned to the tax number BE03598266601. The company Corne Rolluiken NV is located at the address: Brugstraat 3,8581. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 277,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Corne Rolluiken NV were not found.
The main activity of Corne Rolluiken NV is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Corne Rolluiken NV is not available. You also can look at reviews of Corne Rolluiken NV, open positions, location of Corne Rolluiken NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corne Rolluiken NV, Avelgem (Kerkhove): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corne Rolluiken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corne Rolluiken NV, Avelgem (Kerkhove): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corne Rolluiken NV, employees, financial statistics.