BREEMERSCH NV

Contactgegevens BREEMERSCH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BREEMERSCH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BREEMERSCH NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Ardooisesteenweg 305,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 42 48 051 24 42 48

Fax (fax): 051 22 99 27 051 22 99 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BREEMERSCH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BREEMERSCH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BREEMERSCH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BREEMERSCH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BREEMERSCH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BREEMERSCH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BREEMERSCH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BREEMERSCH NV
Products information BREEMERSCH NV

BTW identificatienummer (tax): BE01297729492
Ondernemingsnummer: 8184783935
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BREEMERSCH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BREEMERSCH NV
(Get full report from official database of BE for BREEMERSCH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BREEMERSCH NV
Addition kinds of activities for BREEMERSCH NV

344307. Metalen onderdelen | Metal parts
20480205. Paardvlees, bevroren: bereid als diervoeder | Horse meat, frozen: prepared as animal feed
22110808. Nainsook, katoen | Nainsook, cotton
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
47319904. Spoorwegbureau | Railroad freight agency
73120000. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services

Werken bij BREEMERSCH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BREEMERSCH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BREEMERSCH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BREEMERSCH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

Zoek naar antwoorden van BREEMERSCH NV in sociale netwerken
Look for responds of BREEMERSCH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BREEMERSCH NV. Laat een reactie achter voor BREEMERSCH NV. BREEMERSCH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BREEMERSCH NV. Leave a respond for BREEMERSCH NV. BREEMERSCH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BREEMERSCH NV op de google maps. Adres en contacten BREEMERSCH NV
Location of BREEMERSCH NV on the google maps. Address and contacts of BREEMERSCH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BREEMERSCH NV BREEMERSCH NV: No & Co SC | Remtech SPRL | SCUTNAIRE B | Cadvice | Kerkhof, Niels

Other related companies as BREEMERSCH NV: No & Co SC | Remtech SPRL | SCUTNAIRE B | Cadvice | Kerkhof, Niels

BREEMERSCH NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is BREEMERSCH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01297729492. Het bedrijf BREEMERSCH NV bevindt zich op het adres: Ardooisesteenweg 305,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BREEMERSCH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BREEMERSCH NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BREEMERSCH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BREEMERSCH NV, openstaande posities, locatie van BREEMERSCH NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BREEMERSCH NV is a company, that was registered 1994 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is BREEMERSCH NV, company assigned to the tax number BE01297729492. The company BREEMERSCH NV is located at the address: Ardooisesteenweg 305,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BREEMERSCH NV were not found.
The main activity of BREEMERSCH NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BREEMERSCH NV is not available. You also can look at reviews of BREEMERSCH NV, open positions, location of BREEMERSCH NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BREEMERSCH NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BREEMERSCH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BREEMERSCH NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BREEMERSCH NV, employees, financial statistics.