Ateliers Poppe

Particuliere bedrijvencommunicatie • Ateliers Poppe
Private companiesCommunications • Ateliers Poppe

Contactgegevens Ateliers Poppe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Poppe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Poppe

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Prinses Elisabethlaan 101-103,1030, België

Telefoon (phone): 02 241 73 92 02 241 73 92

Fax (fax): 02 241 01 55 02 241 01 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Poppe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Poppe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Poppe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Poppe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Poppe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Poppe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Poppe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Poppe
Products information Ateliers Poppe

BTW identificatienummer (tax): BE02373565673
Ondernemingsnummer: 3148925781
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ateliers Poppe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Poppe
(Get full report from official database of BE for Ateliers Poppe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Poppe
Addition kinds of activities for Ateliers Poppe

221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
23920500. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
28340501. antacida | Antacids
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
50460103. Neon tekens | Neon signs
52110505. Stenen | Paving stones

Werken bij Ateliers Poppe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Poppe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Poppe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Poppe. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Productiearbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van Ateliers Poppe in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Poppe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Poppe. Laat een reactie achter voor Ateliers Poppe. Ateliers Poppe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Poppe. Leave a respond for Ateliers Poppe. Ateliers Poppe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Poppe op de google maps. Adres en contacten Ateliers Poppe
Location of Ateliers Poppe on the google maps. Address and contacts of Ateliers Poppe

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Poppe Ateliers Poppe: Bruccelec | LET'S DO I.T. | Bibliotheek (De) | Trius NV | Ingrif SA

Other related companies as Ateliers Poppe: Bruccelec | LET'S DO I.T. | Bibliotheek (De) | Trius NV | Ingrif SA

Ateliers Poppe is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Poppe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02373565673. Het bedrijf Ateliers Poppe bevindt zich op het adres: Prinses Elisabethlaan 101-103,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ateliers Poppe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers Poppe is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Poppe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Poppe, openstaande posities, locatie van Ateliers Poppe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers Poppe is a company, that was registered 1993 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Ateliers Poppe, company assigned to the tax number BE02373565673. The company Ateliers Poppe is located at the address: Prinses Elisabethlaan 101-103,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ateliers Poppe were not found.
The main activity of Ateliers Poppe is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Poppe is not available. You also can look at reviews of Ateliers Poppe, open positions, location of Ateliers Poppe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Poppe, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Poppe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Poppe, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Poppe, employees, financial statistics.