ALPHA SUN-LASERTRONIX

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ALPHA SUN-LASERTRONIX
Private companiesTextile Mill Products • ALPHA SUN-LASERTRONIX

Contactgegevens ALPHA SUN-LASERTRONIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHA SUN-LASERTRONIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHA SUN-LASERTRONIX

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Vogelsancklaan 337,3520, België

Telefoon (phone): 011 82 58 59 011 82 58 59

Fax (fax): 011 82 58 59 011 82 58 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHA SUN-LASERTRONIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHA SUN-LASERTRONIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHA SUN-LASERTRONIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHA SUN-LASERTRONIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHA SUN-LASERTRONIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHA SUN-LASERTRONIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHA SUN-LASERTRONIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHA SUN-LASERTRONIX
Products information ALPHA SUN-LASERTRONIX

BTW identificatienummer (tax): BE09355926513
Ondernemingsnummer: 8195495605
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 359,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALPHA SUN-LASERTRONIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHA SUN-LASERTRONIX
(Get full report from official database of BE for ALPHA SUN-LASERTRONIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHA SUN-LASERTRONIX
Addition kinds of activities for ALPHA SUN-LASERTRONIX

3995. Begraafbakken | Burial caskets
07830104. Snoeien, sierboom | Pruning services, ornamental tree
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
34430107. Drums, knock-out (reflux etc.): metalen plaat | Drums, knockout (reflux etc.): metal plate
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems
50930202. Non-ferro metalen schroot | Nonferrous metals scrap
59639904. Directe verkoop, telemarketing | Direct sales, telemarketing
72190400. Handwassers | Hand laundries
73590400. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
75490200. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis

Werken bij ALPHA SUN-LASERTRONIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHA SUN-LASERTRONIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHA SUN-LASERTRONIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHA SUN-LASERTRONIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Ervaren schrijnwerker - voltijds - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een polyvalente schrijnwerker met ervaring. Jouw taken zijn: Plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk Ondersteunen van andere teams indien nodig

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

Zoek naar antwoorden van ALPHA SUN-LASERTRONIX in sociale netwerken
Look for responds of ALPHA SUN-LASERTRONIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHA SUN-LASERTRONIX. Laat een reactie achter voor ALPHA SUN-LASERTRONIX. ALPHA SUN-LASERTRONIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHA SUN-LASERTRONIX. Leave a respond for ALPHA SUN-LASERTRONIX. ALPHA SUN-LASERTRONIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHA SUN-LASERTRONIX op de google maps. Adres en contacten ALPHA SUN-LASERTRONIX
Location of ALPHA SUN-LASERTRONIX on the google maps. Address and contacts of ALPHA SUN-LASERTRONIX

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHA SUN-LASERTRONIX ALPHA SUN-LASERTRONIX: Pollie | Malle's Huis | AB-SUN | IMEXSO AIRCO | Badwinkel

Other related companies as ALPHA SUN-LASERTRONIX: Pollie | Malle's Huis | AB-SUN | IMEXSO AIRCO | Badwinkel

ALPHA SUN-LASERTRONIX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHA SUN-LASERTRONIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09355926513. Het bedrijf ALPHA SUN-LASERTRONIX bevindt zich op het adres: Vogelsancklaan 337,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 359,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALPHA SUN-LASERTRONIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHA SUN-LASERTRONIX is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHA SUN-LASERTRONIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHA SUN-LASERTRONIX, openstaande posities, locatie van ALPHA SUN-LASERTRONIX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALPHA SUN-LASERTRONIX is a company, that was registered 2017 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is ALPHA SUN-LASERTRONIX, company assigned to the tax number BE09355926513. The company ALPHA SUN-LASERTRONIX is located at the address: Vogelsancklaan 337,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 359,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALPHA SUN-LASERTRONIX were not found.
The main activity of ALPHA SUN-LASERTRONIX is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHA SUN-LASERTRONIX is not available. You also can look at reviews of ALPHA SUN-LASERTRONIX, open positions, location of ALPHA SUN-LASERTRONIX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHA SUN-LASERTRONIX, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHA SUN-LASERTRONIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHA SUN-LASERTRONIX, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHA SUN-LASERTRONIX, employees, financial statistics.