Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum

Contactgegevens Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum

Regio (region): Beernem, België

Adres (address): Reigerlostraat 10,8730, België

Telefoon (phone): 050 79 95 00 050 79 95 00

Fax (fax): 050 79 95 11 050 79 95 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum
Products information Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum

BTW identificatienummer (tax): BE03450775146
Ondernemingsnummer: 8868957519
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum
(Get full report from official database of BE for Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum
Addition kinds of activities for Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum

274102. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
51691202. Antivriesverbindingen | Anti-freeze compounds
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual
91990400. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government

Werken bij Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround administratief bediende bouw m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bouwbedrijf in Olen zijn we op zoek naar iemand met een technische bagage, iemand die zich wil engageren om de administratieve verantwoordelijkheid op te nemen rond aanbestedingsplannen, uitvoeringsplannen, werfadministratie, bestellingen voor werven, ... Kortom iemand met een hoog denkniveau om een mooie ondersteuning te bieden aan tekenaars & projectleiders, maar eventueel ook aan het management. Het bedrijf is actief in de HVAC - Koeltechnische sector. Kennis van Cafca of Autocad is een pluspunt!

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

Zoek naar antwoorden van Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum in sociale netwerken
Look for responds of Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum. Laat een reactie achter voor Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum. Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum. Leave a respond for Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum. Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum op de google maps. Adres en contacten Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum
Location of Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum on the google maps. Address and contacts of Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum: A.B. Brullemans | DCD Lighting | LESSE KAYAKS | DD Designdustrie | Pompes P.H.C. SA

Other related companies as Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum: A.B. Brullemans | DCD Lighting | LESSE KAYAKS | DD Designdustrie | Pompes P.H.C. SA

Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Beernem, België. De volledige naam van het bedrijf is Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03450775146. Het bedrijf Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum bevindt zich op het adres: Reigerlostraat 10,8730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, openstaande posities, locatie van Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum is a company, that was registered 1989 in Beernem region, Belgium. Full name of company is Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, company assigned to the tax number BE03450775146. The company Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum is located at the address: Reigerlostraat 10,8730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum were not found.
The main activity of Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum is not available. You also can look at reviews of Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, open positions, location of Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, Beernem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, Beernem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum, employees, financial statistics.