JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS

Contactgegevens JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Bosuilplein 1,2100, België

Telefoon (phone): 03 360 40 11; 03 640 21 11 03 360 40 11; 03 640 21 11

Fax (fax): 03 646 44 79; 03 360 40 19 03 646 44 79; 03 360 40 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS
Products information JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE08965362548
Ondernemingsnummer: 7420410156
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS
(Get full report from official database of BE for JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS
Addition kinds of activities for JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS

3577. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
945104. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
37159903. Opleggers voor rakettenvervoer | Semitrailers for missile transportation
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec

Werken bij JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS in sociale netwerken
Look for responds of JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS. Laat een reactie achter voor JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS. JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS. Leave a respond for JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS. JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS op de google maps. Adres en contacten JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS
Location of JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS on the google maps. Address and contacts of JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS: Vandecandelaere W & Zn | SPI + | Haeck | Carlos Quinto (Salons) | ENDLICH CONFERENCE INTERPRETATION SPRL

Other related companies as JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS: Vandecandelaere W & Zn | SPI + | Haeck | Carlos Quinto (Salons) | ENDLICH CONFERENCE INTERPRETATION SPRL

JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08965362548. Het bedrijf JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS bevindt zich op het adres: Bosuilplein 1,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, openstaande posities, locatie van JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS is a company, that was registered 2001 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, company assigned to the tax number BE08965362548. The company JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS is located at the address: Bosuilplein 1,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS were not found.
The main activity of JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS is not available. You also can look at reviews of JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, open positions, location of JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN PALFIJN ALGEMEEN ZIEKENHUIS, employees, financial statistics.