H Hartkliniek

Contactgegevens H Hartkliniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H Hartkliniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

H Hartkliniek

Regio (region): Eeklo, België

Adres (address): Moeie 18,9900, België

Telefoon (phone): 09 376 04 11 09 376 04 11

Fax (fax): 09 376 04 58 09 376 04 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H Hartkliniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H Hartkliniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H Hartkliniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H Hartkliniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H Hartkliniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H Hartkliniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H Hartkliniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H Hartkliniek
Products information H Hartkliniek

BTW identificatienummer (tax): BE08871154785
Ondernemingsnummer: 9366363525
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in H Hartkliniek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H Hartkliniek
(Get full report from official database of BE for H Hartkliniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor H Hartkliniek
Addition kinds of activities for H Hartkliniek

207700. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
26740100. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
36310103. Gasbereik, binnenlands | Gas ranges, domestic
37169900. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
37320101. Vissersboten: Kreeft, Kreeft, Oester, etc .: Klein | Fishing boats: lobster, crab, oyster, etc.: small
50329900. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales

Werken bij H Hartkliniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H Hartkliniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H Hartkliniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H Hartkliniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van H Hartkliniek in sociale netwerken
Look for responds of H Hartkliniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor H Hartkliniek. Laat een reactie achter voor H Hartkliniek. H Hartkliniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H Hartkliniek. Leave a respond for H Hartkliniek. H Hartkliniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H Hartkliniek op de google maps. Adres en contacten H Hartkliniek
Location of H Hartkliniek on the google maps. Address and contacts of H Hartkliniek

Andere gerelateerde bedrijven als come H Hartkliniek H Hartkliniek: Deleu Industries BVBA | DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END | Autorijscholen Secura BVBA | Ecomag Hifi-TV Service | De Brandt Dairy International

Other related companies as H Hartkliniek: Deleu Industries BVBA | DEPOLLUTIECENTRUM CAR-END | Autorijscholen Secura BVBA | Ecomag Hifi-TV Service | De Brandt Dairy International

H Hartkliniek is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Eeklo, België. De volledige naam van het bedrijf is H Hartkliniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08871154785. Het bedrijf H Hartkliniek bevindt zich op het adres: Moeie 18,9900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in H Hartkliniek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H Hartkliniek is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H Hartkliniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H Hartkliniek, openstaande posities, locatie van H Hartkliniek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

H Hartkliniek is a company, that was registered 2017 in Eeklo region, Belgium. Full name of company is H Hartkliniek, company assigned to the tax number BE08871154785. The company H Hartkliniek is located at the address: Moeie 18,9900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in H Hartkliniek were not found.
The main activity of H Hartkliniek is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of H Hartkliniek is not available. You also can look at reviews of H Hartkliniek, open positions, location of H Hartkliniek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over H Hartkliniek, Eeklo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H Hartkliniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H Hartkliniek, Eeklo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H Hartkliniek, employees, financial statistics.