INTERIEUR JOS GEURTS NV

Contactgegevens INTERIEUR JOS GEURTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEUR JOS GEURTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEUR JOS GEURTS NV

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Maastrichtersteenweg 189,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 84 13 089 56 84 13

Fax (fax): 089 56 35 53 089 56 35 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEUR JOS GEURTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEUR JOS GEURTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEUR JOS GEURTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEUR JOS GEURTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEUR JOS GEURTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEUR JOS GEURTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEUR JOS GEURTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEUR JOS GEURTS NV
Products information INTERIEUR JOS GEURTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08468231201
Ondernemingsnummer: 1788269042
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 818,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INTERIEUR JOS GEURTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEUR JOS GEURTS NV
(Get full report from official database of BE for INTERIEUR JOS GEURTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEUR JOS GEURTS NV
Addition kinds of activities for INTERIEUR JOS GEURTS NV

239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
36250207. Schakelaars, elektrische stroom | Switches, electric power
50130110. bumpers | Bumpers
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant
91110404. Uitvoerende kantoren, lokale overheid | Executive offices, local government

Werken bij INTERIEUR JOS GEURTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEUR JOS GEURTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEUR JOS GEURTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEUR JOS GEURTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-office Waas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Sms 'easyjobs’ + je postcode naar 6033

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Kamermeisje / Kamerjongen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MONTOVANI

    Type: Studentenjob

    De kamers en de algemene delen van het hotel proper maken.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van INTERIEUR JOS GEURTS NV in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEUR JOS GEURTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEUR JOS GEURTS NV. Laat een reactie achter voor INTERIEUR JOS GEURTS NV. INTERIEUR JOS GEURTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEUR JOS GEURTS NV. Leave a respond for INTERIEUR JOS GEURTS NV. INTERIEUR JOS GEURTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEUR JOS GEURTS NV op de google maps. Adres en contacten INTERIEUR JOS GEURTS NV
Location of INTERIEUR JOS GEURTS NV on the google maps. Address and contacts of INTERIEUR JOS GEURTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEUR JOS GEURTS NV INTERIEUR JOS GEURTS NV: Capital Insurance Management BVBA | Cimbali (La) | Centre Les Tilleuls | Meubelfabriek Omer Lefevre NV | Produpress

Other related companies as INTERIEUR JOS GEURTS NV: Capital Insurance Management BVBA | Cimbali (La) | Centre Les Tilleuls | Meubelfabriek Omer Lefevre NV | Produpress

INTERIEUR JOS GEURTS NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEUR JOS GEURTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08468231201. Het bedrijf INTERIEUR JOS GEURTS NV bevindt zich op het adres: Maastrichtersteenweg 189,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 818,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INTERIEUR JOS GEURTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIEUR JOS GEURTS NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEUR JOS GEURTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEUR JOS GEURTS NV, openstaande posities, locatie van INTERIEUR JOS GEURTS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERIEUR JOS GEURTS NV is a company, that was registered 1987 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is INTERIEUR JOS GEURTS NV, company assigned to the tax number BE08468231201. The company INTERIEUR JOS GEURTS NV is located at the address: Maastrichtersteenweg 189,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 818,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INTERIEUR JOS GEURTS NV were not found.
The main activity of INTERIEUR JOS GEURTS NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEUR JOS GEURTS NV is not available. You also can look at reviews of INTERIEUR JOS GEURTS NV, open positions, location of INTERIEUR JOS GEURTS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEUR JOS GEURTS NV, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEUR JOS GEURTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEUR JOS GEURTS NV, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEUR JOS GEURTS NV, employees, financial statistics.