SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS
Private companiesDepository Institutions • SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS

Contactgegevens SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Sint-Vincentiusstraat 20,2018, België

Telefoon (phone): 03 285 20 00 03 285 20 00

Fax (fax): 03 239 23 23 03 239 23 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS
Products information SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE03618041992
Ondernemingsnummer: 8536346435
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS
(Get full report from official database of BE for SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS
Addition kinds of activities for SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS

351900. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
352301. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
26530202. Display items, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, solid fiber: made from purchased materials
39990508. Pijp schoonmakers | Pipe cleaners

Werken bij SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ZE33/ZE24 (ademhaling en oncologie) (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar een verpleegkundige voor de afdeling ZE33 (ademhaling en oncologie) en ZE24.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS in sociale netwerken
Look for responds of SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS. Laat een reactie achter voor SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS. SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS. Leave a respond for SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS. SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS op de google maps. Adres en contacten SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS
Location of SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS on the google maps. Address and contacts of SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS: Van Raak Distributie NV | Roadrunner Concert Service NV | Claes Gebr NV | Metalwagen NV | Arrow

Other related companies as SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS: Van Raak Distributie NV | Roadrunner Concert Service NV | Claes Gebr NV | Metalwagen NV | Arrow

SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618041992. Het bedrijf SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS bevindt zich op het adres: Sint-Vincentiusstraat 20,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, openstaande posities, locatie van SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS is a company, that was registered 1991 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, company assigned to the tax number BE03618041992. The company SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS is located at the address: Sint-Vincentiusstraat 20,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS were not found.
The main activity of SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS is not available. You also can look at reviews of SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, open positions, location of SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-VINCENTIUSZIEKENHUIS VZW-FUSIEZIEKENHUIS, employees, financial statistics.