BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.
Private companiesJustice, Public Order and Safety • BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.

Contactgegevens BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Zeedijk 286-288,8400, België

Telefoon (phone): +32 (82) 258-37-65 +32 (82) 258-37-65

Fax (fax): +32 (84) 112-99-70 +32 (84) 112-99-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.
Products information BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.

BTW identificatienummer (tax): BE09409759521
Ondernemingsnummer: 3226379394
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.
(Get full report from official database of BE for BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.
Addition kinds of activities for BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.

394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
22410401. Kleding webbing | Apparel webbing
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry

Werken bij BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.. Looking for open vacancies in other companies

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. in sociale netwerken
Look for responds of BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.. Laat een reactie achter voor BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.. BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.. Leave a respond for BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.. BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. op de google maps. Adres en contacten BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.
Location of BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. on the google maps. Address and contacts of BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.

Andere gerelateerde bedrijven als come BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.: Konforta NV | MPC SPRL | Van Rooy BVBA | Institut Supérieur Provincial de Formation Socio-Educative | Patrick,Nativel

Other related companies as BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED.: Konforta NV | MPC SPRL | Van Rooy BVBA | Institut Supérieur Provincial de Formation Socio-Educative | Patrick,Nativel

BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09409759521. Het bedrijf BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. bevindt zich op het adres: Zeedijk 286-288,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 816,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., openstaande posities, locatie van BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. is a company, that was registered 1998 in Oostende region, Belgium. Full name of company is BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., company assigned to the tax number BE09409759521. The company BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. is located at the address: Zeedijk 286-288,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 816,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. were not found.
The main activity of BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. is not available. You also can look at reviews of BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., open positions, location of BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELG ZEEINSTITUUT VR ORTHOPED., employees, financial statistics.