ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN

Contactgegevens ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Rooienberg 25,2570, België

Telefoon (phone): 015 30 31 11 015 30 31 11

Fax (fax): 015 30 40 20 015 30 40 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN
Products information ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN

BTW identificatienummer (tax): BE08358093261
Ondernemingsnummer: 6765899658
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN
Addition kinds of activities for ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN

23420000. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
24910103. Pilings, behandeld hout | Pilings, treated wood
34449906. Mail kuipen, plaatwerk | Mail chutes, sheet metal
36259912. Numerieke controles | Numerical controls
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
51119901. Fijn papier | Fine paper
51990306. Tropische vis | Tropical fish
72990607. Visa-aanbestedingsdienst | Visa procurement service

Werken bij ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN. ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN. Leave a respond for ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN. ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN
Location of ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN: Louvaert J | B-CABLES NV | E.D. & A. Industrial Electronics | DUO NV | Gazet Van Willebroek BVBA

Other related companies as ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN: Louvaert J | B-CABLES NV | E.D. & A. Industrial Electronics | DUO NV | Gazet Van Willebroek BVBA

ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08358093261. Het bedrijf ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN bevindt zich op het adres: Rooienberg 25,2570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN is a company, that was registered 1995 in Duffel region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, company assigned to the tax number BE08358093261. The company ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN is located at the address: Rooienberg 25,2570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN were not found.
The main activity of ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, open positions, location of ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MAARTEN, employees, financial statistics.