Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden

Contactgegevens Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden

Regio (region): KNOKKE, België

Adres (address): A.Z. O.L. VROUW TER LINDEN,8300, België

Telefoon (phone): 050 63 31 11 050 63 31 11

Fax (fax): 050 63 35 19 050 63 35 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden
Products information Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden

BTW identificatienummer (tax): BE08402862548
Ondernemingsnummer: 4607910156
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden
(Get full report from official database of BE for Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden
Addition kinds of activities for Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden

23390308. Rokken, tennis | Skirts, tennis
30890316. Rolluiken, kunststoffen | Shutters, plastics
34430104. Cryogene tanks, voor vloeistoffen en gassen | Cryogenic tanks, for liquids and gases
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
38450207. Chirurgische ondersteuning systemen: hart-long machine, excl. | Surgical support systems: heart-lung machine, exc. iron lung
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'
59991606. Fotolijsten, klaar gemaakt | Picture frames, ready made
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden in sociale netwerken
Look for responds of Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden. Laat een reactie achter voor Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden. Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden. Leave a respond for Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden. Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden op de google maps. Adres en contacten Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden
Location of Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden on the google maps. Address and contacts of Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden: M.D.C. Meubelen BVBA | Metrofin BVBA | B & B | VANLOOT nv JOFRAVAN NV | Euro-Mobil SA

Other related companies as Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden: M.D.C. Meubelen BVBA | Metrofin BVBA | B & B | VANLOOT nv JOFRAVAN NV | Euro-Mobil SA

Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio KNOKKE, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08402862548. Het bedrijf Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden bevindt zich op het adres: A.Z. O.L. VROUW TER LINDEN,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, openstaande posities, locatie van Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden is a company, that was registered 1991 in KNOKKE region, Belgium. Full name of company is Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, company assigned to the tax number BE08402862548. The company Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden is located at the address: A.Z. O.L. VROUW TER LINDEN,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden were not found.
The main activity of Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden is not available. You also can look at reviews of Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, open positions, location of Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, KNOKKE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, KNOKKE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemeen Ziekenhuis O.L.V. Ter Linden, employees, financial statistics.