ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW
Private companiesDepository Institutions • ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW

Contactgegevens ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Augustijnslei 100,2930, België

Telefoon (phone): 03 650 50 50 03 650 50 50

Fax (fax): 03 650 50 00 03 650 50 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW
Products information ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03176940917
Ondernemingsnummer: 4344512939
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 428,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW
Addition kinds of activities for ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
20990200. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
22999903. Stoffen: linnen, jute, hennep, ramie | Fabrics: linen, jute, hemp, ramie
35310203. Scheepslieren | Ship winches
39990803. Curiosa | Bric-a-brac

Werken bij ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Orderpicker (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Bandemonteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn we op zoek naar een bandenmonteur M/V Als bandenmonteur sta je in voor de volgende taken: Banden monteren, demonteren en balanceren aan personenwagens Je kan banden uitlijnen  

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW. ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW. Leave a respond for ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW. ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW
Location of ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW: Coolwave SPRL | Verlin Cars BVBA | Dyna Seal BVBA | Claes Gebr NV | Frdric Roland

Other related companies as ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW: Coolwave SPRL | Verlin Cars BVBA | Dyna Seal BVBA | Claes Gebr NV | Frdric Roland

ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03176940917. Het bedrijf ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW bevindt zich op het adres: Augustijnslei 100,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 428,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW is a company, that was registered 1989 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, company assigned to the tax number BE03176940917. The company ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW is located at the address: Augustijnslei 100,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 428,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW were not found.
The main activity of ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, open positions, location of ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN ZIEKENHUIS KLINA VZW, employees, financial statistics.