A.Z. Jan Palfijn Gent

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • A.Z. Jan Palfijn Gent
Private companiesRailroad Transportation • A.Z. Jan Palfijn Gent

Contactgegevens A.Z. Jan Palfijn Gent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.Z. Jan Palfijn Gent: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.Z. Jan Palfijn Gent

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Koningin Fabiolalaan 57,9000, België

Telefoon (phone): 09 240 98 11; 09 240 98 25; 09 240 98 26; 09 224 83 36; 09 224 89 67 09 240 98 11; 09 240 98 25; 09 240 98 26; 09 224 83 36; 09 224 89 67

Fax (fax): 09 222 60 61; 09 240 98 25 09 222 60 61; 09 240 98 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.Z. Jan Palfijn Gent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.Z. Jan Palfijn Gent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.Z. Jan Palfijn Gent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.Z. Jan Palfijn Gent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.Z. Jan Palfijn Gent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.Z. Jan Palfijn Gent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.Z. Jan Palfijn Gent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.Z. Jan Palfijn Gent
Products information A.Z. Jan Palfijn Gent

BTW identificatienummer (tax): BE05197875976
Ondernemingsnummer: 8912078857
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.Z. Jan Palfijn Gent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.Z. Jan Palfijn Gent
(Get full report from official database of BE for A.Z. Jan Palfijn Gent)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.Z. Jan Palfijn Gent
Addition kinds of activities for A.Z. Jan Palfijn Gent

07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
28920220. Tnt en dnt, trinitrotoluene en dinitrotoluen | Tnt and dnt, trinitrotoluene and dinitrotoluene
35450202. Tellers en afzuigboorcombinaties | Countersinks and countersink drill combinations
35590303. Frame rechters, auto (garage apparatuur) | Frame straighteners, automobile (garage equipment)
36740211. Semiconductor circuit netwerken | Semiconductor circuit networks
37289900. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij A.Z. Jan Palfijn Gent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.Z. Jan Palfijn Gent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.Z. Jan Palfijn Gent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.Z. Jan Palfijn Gent. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

Zoek naar antwoorden van A.Z. Jan Palfijn Gent in sociale netwerken
Look for responds of A.Z. Jan Palfijn Gent in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.Z. Jan Palfijn Gent. Laat een reactie achter voor A.Z. Jan Palfijn Gent. A.Z. Jan Palfijn Gent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.Z. Jan Palfijn Gent. Leave a respond for A.Z. Jan Palfijn Gent. A.Z. Jan Palfijn Gent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.Z. Jan Palfijn Gent op de google maps. Adres en contacten A.Z. Jan Palfijn Gent
Location of A.Z. Jan Palfijn Gent on the google maps. Address and contacts of A.Z. Jan Palfijn Gent

Andere gerelateerde bedrijven als come A.Z. Jan Palfijn Gent A.Z. Jan Palfijn Gent: Sametal SA | CENTRE SCOLAIRE NOTRE-DAME | Knapen NV | Continental Engineering Consultants | PIAZZA SAN CARLO

Other related companies as A.Z. Jan Palfijn Gent: Sametal SA | CENTRE SCOLAIRE NOTRE-DAME | Knapen NV | Continental Engineering Consultants | PIAZZA SAN CARLO

A.Z. Jan Palfijn Gent is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is A.Z. Jan Palfijn Gent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05197875976. Het bedrijf A.Z. Jan Palfijn Gent bevindt zich op het adres: Koningin Fabiolalaan 57,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.Z. Jan Palfijn Gent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.Z. Jan Palfijn Gent is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.Z. Jan Palfijn Gent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.Z. Jan Palfijn Gent, openstaande posities, locatie van A.Z. Jan Palfijn Gent op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.Z. Jan Palfijn Gent is a company, that was registered 1993 in Gent region, Belgium. Full name of company is A.Z. Jan Palfijn Gent, company assigned to the tax number BE05197875976. The company A.Z. Jan Palfijn Gent is located at the address: Koningin Fabiolalaan 57,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.Z. Jan Palfijn Gent were not found.
The main activity of A.Z. Jan Palfijn Gent is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.Z. Jan Palfijn Gent is not available. You also can look at reviews of A.Z. Jan Palfijn Gent, open positions, location of A.Z. Jan Palfijn Gent on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.Z. Jan Palfijn Gent, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.Z. Jan Palfijn Gent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.Z. Jan Palfijn Gent, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.Z. Jan Palfijn Gent, employees, financial statistics.