A.S.Z. Campus Aalst

Contactgegevens A.S.Z. Campus Aalst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.Z. Campus Aalst: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.Z. Campus Aalst

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Merestraat 80,9300, België

Telefoon (phone): 053 76 40 06; 053 76 41 11 053 76 40 06; 053 76 41 11

Fax (fax): +32 (86) 734-74-41 +32 (86) 734-74-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.Z. Campus Aalst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.Z. Campus Aalst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.Z. Campus Aalst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.Z. Campus Aalst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.Z. Campus Aalst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.Z. Campus Aalst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.Z. Campus Aalst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.Z. Campus Aalst
Products information A.S.Z. Campus Aalst

BTW identificatienummer (tax): BE04868560791
Ondernemingsnummer: 9049682617
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.S.Z. Campus Aalst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.Z. Campus Aalst
(Get full report from official database of BE for A.S.Z. Campus Aalst)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.Z. Campus Aalst
Addition kinds of activities for A.S.Z. Campus Aalst

519910. Posters en decals | Posters and decals
17990402. Stellingen | Scaffolding
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
22990508. Webbing, jute | Webbing, jute
35470205. Picklers en pickling lijnen (walserij apparatuur) | Picklers and pickling lines (rolling mill equipment)
42150000. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air

Werken bij A.S.Z. Campus Aalst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.Z. Campus Aalst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.Z. Campus Aalst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.Z. Campus Aalst. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

Zoek naar antwoorden van A.S.Z. Campus Aalst in sociale netwerken
Look for responds of A.S.Z. Campus Aalst in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.Z. Campus Aalst. Laat een reactie achter voor A.S.Z. Campus Aalst. A.S.Z. Campus Aalst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.Z. Campus Aalst. Leave a respond for A.S.Z. Campus Aalst. A.S.Z. Campus Aalst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.Z. Campus Aalst op de google maps. Adres en contacten A.S.Z. Campus Aalst
Location of A.S.Z. Campus Aalst on the google maps. Address and contacts of A.S.Z. Campus Aalst

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.Z. Campus Aalst A.S.Z. Campus Aalst: DOISON PASCAL | ATX BVBA | Rauwers SA | Walschap NV | Smisco B.V.B.A.

Other related companies as A.S.Z. Campus Aalst: DOISON PASCAL | ATX BVBA | Rauwers SA | Walschap NV | Smisco B.V.B.A.

A.S.Z. Campus Aalst is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.Z. Campus Aalst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04868560791. Het bedrijf A.S.Z. Campus Aalst bevindt zich op het adres: Merestraat 80,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.S.Z. Campus Aalst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S.Z. Campus Aalst is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.Z. Campus Aalst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.Z. Campus Aalst, openstaande posities, locatie van A.S.Z. Campus Aalst op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.S.Z. Campus Aalst is a company, that was registered 2014 in Aalst region, Belgium. Full name of company is A.S.Z. Campus Aalst, company assigned to the tax number BE04868560791. The company A.S.Z. Campus Aalst is located at the address: Merestraat 80,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.S.Z. Campus Aalst were not found.
The main activity of A.S.Z. Campus Aalst is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.Z. Campus Aalst is not available. You also can look at reviews of A.S.Z. Campus Aalst, open positions, location of A.S.Z. Campus Aalst on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.Z. Campus Aalst, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.Z. Campus Aalst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.Z. Campus Aalst, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.Z. Campus Aalst, employees, financial statistics.