Thomas & Co SA

Contactgegevens Thomas & Co SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thomas & Co SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thomas & Co SA

Regio (region): Farciennes, België

Adres (address): Rue du Louât 215,6240, België

Telefoon (phone): 071 40 40 20; 0495 24 01 40 071 40 40 20; 0495 24 01 40

Fax (fax): 071 39 61 92 071 39 61 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thomas & Co SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thomas & Co SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thomas & Co SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thomas & Co SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thomas & Co SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thomas & Co SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thomas & Co SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thomas & Co SA
Products information Thomas & Co SA

BTW identificatienummer (tax): BE03352447509
Ondernemingsnummer: 5547241210
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Thomas & Co SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thomas & Co SA
(Get full report from official database of BE for Thomas & Co SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thomas & Co SA
Addition kinds of activities for Thomas & Co SA

729912. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
31110401. Zakleder | Bag leather
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
79990704. Skeet shooting faciliteit | Skeet shooting facility

Werken bij Thomas & Co SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thomas & Co SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thomas & Co SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thomas & Co SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

    Type: Vaste Job

    Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van Thomas & Co SA in sociale netwerken
Look for responds of Thomas & Co SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thomas & Co SA. Laat een reactie achter voor Thomas & Co SA. Thomas & Co SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thomas & Co SA. Leave a respond for Thomas & Co SA. Thomas & Co SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thomas & Co SA op de google maps. Adres en contacten Thomas & Co SA
Location of Thomas & Co SA on the google maps. Address and contacts of Thomas & Co SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Thomas & Co SA Thomas & Co SA: Beli-Reno SPRL | Joy & Adventure | SMET DAVID | Expertisebureau Ivo Verhoeven cv Beëdigde Landmeters | Winterthur-Europe Verzekeringen

Other related companies as Thomas & Co SA: Beli-Reno SPRL | Joy & Adventure | SMET DAVID | Expertisebureau Ivo Verhoeven cv Beëdigde Landmeters | Winterthur-Europe Verzekeringen

Thomas & Co SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Farciennes, België. De volledige naam van het bedrijf is Thomas & Co SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03352447509. Het bedrijf Thomas & Co SA bevindt zich op het adres: Rue du Louât 215,6240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Thomas & Co SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thomas & Co SA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thomas & Co SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thomas & Co SA, openstaande posities, locatie van Thomas & Co SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thomas & Co SA is a company, that was registered 2012 in Farciennes region, Belgium. Full name of company is Thomas & Co SA, company assigned to the tax number BE03352447509. The company Thomas & Co SA is located at the address: Rue du Louât 215,6240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Thomas & Co SA were not found.
The main activity of Thomas & Co SA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Thomas & Co SA is not available. You also can look at reviews of Thomas & Co SA, open positions, location of Thomas & Co SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thomas & Co SA, Farciennes: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thomas & Co SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thomas & Co SA, Farciennes: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thomas & Co SA, employees, financial statistics.