PANASONIC/VAN AUWEGEM J

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • PANASONIC/VAN AUWEGEM J
Private companiesTobacco Products • PANASONIC/VAN AUWEGEM J

Contactgegevens PANASONIC/VAN AUWEGEM J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANASONIC/VAN AUWEGEM J: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANASONIC/VAN AUWEGEM J

Regio (region): Lovendegem, België

Adres (address): Grote Baan 280,9920, België

Telefoon (phone): 09 372 79 38 09 372 79 38

Fax (fax): 09 372 79 38 09 372 79 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANASONIC/VAN AUWEGEM J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANASONIC/VAN AUWEGEM J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANASONIC/VAN AUWEGEM J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANASONIC/VAN AUWEGEM J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANASONIC/VAN AUWEGEM J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANASONIC/VAN AUWEGEM J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANASONIC/VAN AUWEGEM J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANASONIC/VAN AUWEGEM J
Products information PANASONIC/VAN AUWEGEM J

BTW identificatienummer (tax): BE05976806640
Ondernemingsnummer: 4052825927
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PANASONIC/VAN AUWEGEM J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANASONIC/VAN AUWEGEM J
(Get full report from official database of BE for PANASONIC/VAN AUWEGEM J)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANASONIC/VAN AUWEGEM J
Addition kinds of activities for PANASONIC/VAN AUWEGEM J

3085. Kunststof flessen | Plastics bottles
945104. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
20529912. Rijstcakes | Rice cakes
32730000. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
38430106. Snijinstrumenten, tandheelkunde | Cutting instruments, dental

Werken bij PANASONIC/VAN AUWEGEM J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANASONIC/VAN AUWEGEM J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANASONIC/VAN AUWEGEM J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANASONIC/VAN AUWEGEM J. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van PANASONIC/VAN AUWEGEM J in sociale netwerken
Look for responds of PANASONIC/VAN AUWEGEM J in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANASONIC/VAN AUWEGEM J. Laat een reactie achter voor PANASONIC/VAN AUWEGEM J. PANASONIC/VAN AUWEGEM J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANASONIC/VAN AUWEGEM J. Leave a respond for PANASONIC/VAN AUWEGEM J. PANASONIC/VAN AUWEGEM J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANASONIC/VAN AUWEGEM J op de google maps. Adres en contacten PANASONIC/VAN AUWEGEM J
Location of PANASONIC/VAN AUWEGEM J on the google maps. Address and contacts of PANASONIC/VAN AUWEGEM J

Andere gerelateerde bedrijven als come PANASONIC/VAN AUWEGEM J PANASONIC/VAN AUWEGEM J: Centre Henri Wallon ASBL | Atelier Lucien Simon SA | Scholl SA | CATION SPRL | Young & Partners

Other related companies as PANASONIC/VAN AUWEGEM J: Centre Henri Wallon ASBL | Atelier Lucien Simon SA | Scholl SA | CATION SPRL | Young & Partners

PANASONIC/VAN AUWEGEM J is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Lovendegem, België. De volledige naam van het bedrijf is PANASONIC/VAN AUWEGEM J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05976806640. Het bedrijf PANASONIC/VAN AUWEGEM J bevindt zich op het adres: Grote Baan 280,9920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 146,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PANASONIC/VAN AUWEGEM J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANASONIC/VAN AUWEGEM J is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANASONIC/VAN AUWEGEM J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANASONIC/VAN AUWEGEM J, openstaande posities, locatie van PANASONIC/VAN AUWEGEM J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PANASONIC/VAN AUWEGEM J is a company, that was registered 1994 in Lovendegem region, Belgium. Full name of company is PANASONIC/VAN AUWEGEM J, company assigned to the tax number BE05976806640. The company PANASONIC/VAN AUWEGEM J is located at the address: Grote Baan 280,9920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 146,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PANASONIC/VAN AUWEGEM J were not found.
The main activity of PANASONIC/VAN AUWEGEM J is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PANASONIC/VAN AUWEGEM J is not available. You also can look at reviews of PANASONIC/VAN AUWEGEM J, open positions, location of PANASONIC/VAN AUWEGEM J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANASONIC/VAN AUWEGEM J, Lovendegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANASONIC/VAN AUWEGEM J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANASONIC/VAN AUWEGEM J, Lovendegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANASONIC/VAN AUWEGEM J, employees, financial statistics.