Onafhankelijk Ziekenfonds

Contactgegevens Onafhankelijk Ziekenfonds: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Onafhankelijk Ziekenfonds: address, phone, fax, email, website, opening hours

Onafhankelijk Ziekenfonds

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Boomsesteenweg 5,2610, België

Telefoon (phone): 03 201 84 00 03 201 84 00

Fax (fax): 03 233 94 72 03 233 94 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Onafhankelijk Ziekenfonds: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Onafhankelijk Ziekenfonds"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Onafhankelijk Ziekenfonds"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Onafhankelijk Ziekenfonds, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Onafhankelijk Ziekenfonds. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Onafhankelijk Ziekenfonds, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Onafhankelijk Ziekenfonds. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Onafhankelijk Ziekenfonds
Products information Onafhankelijk Ziekenfonds

BTW identificatienummer (tax): BE02998687744
Ondernemingsnummer: 8630004882
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Onafhankelijk Ziekenfonds zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Onafhankelijk Ziekenfonds
(Get full report from official database of BE for Onafhankelijk Ziekenfonds)

Aanvulling soorten activiteiten voor Onafhankelijk Ziekenfonds
Addition kinds of activities for Onafhankelijk Ziekenfonds

27590400. Publicatiedruk | Publication printing
32290400. Glasvezelproducten | Glass fiber products
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order
70410200. Rooming huizen | Rooming houses
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair

Werken bij Onafhankelijk Ziekenfonds: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Onafhankelijk Ziekenfonds: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Onafhankelijk Ziekenfonds. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Onafhankelijk Ziekenfonds. Looking for open vacancies in other companies

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Onafhankelijk Ziekenfonds in sociale netwerken
Look for responds of Onafhankelijk Ziekenfonds in social networks

Lees alle opmerkingen voor Onafhankelijk Ziekenfonds. Laat een reactie achter voor Onafhankelijk Ziekenfonds. Onafhankelijk Ziekenfonds bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Onafhankelijk Ziekenfonds. Leave a respond for Onafhankelijk Ziekenfonds. Onafhankelijk Ziekenfonds on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Onafhankelijk Ziekenfonds op de google maps. Adres en contacten Onafhankelijk Ziekenfonds
Location of Onafhankelijk Ziekenfonds on the google maps. Address and contacts of Onafhankelijk Ziekenfonds

Andere gerelateerde bedrijven als come Onafhankelijk Ziekenfonds Onafhankelijk Ziekenfonds: Garage De Boeck | Repro Merksem | Bral Chauffage B.V.B.A. | Apic Insurance | GROEP WILLEMS & PARTNERS NV

Other related companies as Onafhankelijk Ziekenfonds: Garage De Boeck | Repro Merksem | Bral Chauffage B.V.B.A. | Apic Insurance | GROEP WILLEMS & PARTNERS NV

Onafhankelijk Ziekenfonds is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Onafhankelijk Ziekenfonds, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02998687744. Het bedrijf Onafhankelijk Ziekenfonds bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 5,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Onafhankelijk Ziekenfonds zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Onafhankelijk Ziekenfonds is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Onafhankelijk Ziekenfonds is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Onafhankelijk Ziekenfonds, openstaande posities, locatie van Onafhankelijk Ziekenfonds op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Onafhankelijk Ziekenfonds is a company, that was registered 2004 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Onafhankelijk Ziekenfonds, company assigned to the tax number BE02998687744. The company Onafhankelijk Ziekenfonds is located at the address: Boomsesteenweg 5,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Onafhankelijk Ziekenfonds were not found.
The main activity of Onafhankelijk Ziekenfonds is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Onafhankelijk Ziekenfonds is not available. You also can look at reviews of Onafhankelijk Ziekenfonds, open positions, location of Onafhankelijk Ziekenfonds on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Onafhankelijk Ziekenfonds, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Onafhankelijk Ziekenfonds, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Onafhankelijk Ziekenfonds, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Onafhankelijk Ziekenfonds, employees, financial statistics.