Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg
Private companiesLeather and Leather Products • Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg

Contactgegevens Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Rue Joseph-Netzer 23,6700, België

Telefoon (phone): 063 21 17 11 063 21 17 11

Fax (fax): 063 21 77 64 063 21 77 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg
Products information Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg

BTW identificatienummer (tax): BE08153472900
Ondernemingsnummer: 6138305664
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg
(Get full report from official database of BE for Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg
Addition kinds of activities for Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg

01619903. Komkommer boerderij | Cucumber farm
23920303. Dekbedden en dekbedden: gemaakt van aangekochte materialen | Comforters and quilts: made from purchased materials
35419915. Ultrasone metalen snijwerktuigen | Ultrasonic metal cutting machine tools
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
35669905. Koppelaars, behalve auto | Torque converters, except auto
38290310. Sextans, opmeting | Sextans, surveying
57139901. Carpets | Carpets
70219901. Slaapzaal, commercieel beheerd | Dormitory, commercially operated
87349905. Hydrostatische testlaboratorium | Hydrostatic testing laboratory

Werken bij Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg in sociale netwerken
Look for responds of Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg. Laat een reactie achter voor Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg. Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg. Leave a respond for Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg. Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg op de google maps. Adres en contacten Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg
Location of Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg on the google maps. Address and contacts of Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg

Andere gerelateerde bedrijven als come Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg: De Lelie BVBA | Dwaallichtje ('t) | Elektro St-Truiden | HEILIGE FAMILIE (KLINIEK) | Sterckx Inge

Other related companies as Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg: De Lelie BVBA | Dwaallichtje ('t) | Elektro St-Truiden | HEILIGE FAMILIE (KLINIEK) | Sterckx Inge

Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08153472900. Het bedrijf Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg bevindt zich op het adres: Rue Joseph-Netzer 23,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, openstaande posities, locatie van Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg is a company, that was registered 1985 in Arlon region, Belgium. Full name of company is Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, company assigned to the tax number BE08153472900. The company Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg is located at the address: Rue Joseph-Netzer 23,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg were not found.
The main activity of Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg is not available. You also can look at reviews of Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, open positions, location of Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mutualités Chrétiennes de la Province de Luxembourg, employees, financial statistics.