CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN
Private companiesFurniture and Fixtures • CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN

Contactgegevens CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 261,2800, België

Telefoon (phone): 015 21 58 11 015 21 58 11

Fax (fax): 03 422 54 41; 03 488 06 47; 03 886 97 27; 03 899 14 10; 03 899 16 36; 03 411 08 13; 015 21 59 97; 015 24 95 61; 015 31 94 56; 015 31 94 57; 015 40 57 10; 015 52 92 29; 015 75 80 04; 052 34 10 57 03 422 54 41; 03 488 06 47; 03 886 97 27; 03 899 14 10; 03 899 16 36; 03 411 08 13; 015 21 59 97; 015 24 95 61; 015 31 94 56; 015 31 94 57; 015 40 57 10; 015 52 92 29; 015 75 80 04; 052 34 10 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN
Products information CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE08942291259
Ondernemingsnummer: 3121459960
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN
(Get full report from official database of BE for CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN
Addition kinds of activities for CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN

2517. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
9223. Correctionele instellingen | Correctional institutions
072499. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
251106. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
599918. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
24290301. Shakes (hand splitshingles) | Shakes (hand split shingles)
25190201. Rietstoelen | Cane chairs
27520902. Periodieken, gelithografeerd | Periodicals, lithographed
81110209. Immigratie- en naturalisatiewet | Immigration and naturalization law

Werken bij CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN. Laat een reactie achter voor CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN. CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN. Leave a respond for CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN. CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN op de google maps. Adres en contacten CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN
Location of CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN on the google maps. Address and contacts of CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN: D-Sound | Beriaux & Fils SPRL | DAD | GuanQingxin | bossis sandra

Other related companies as CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN: D-Sound | Beriaux & Fils SPRL | DAD | GuanQingxin | bossis sandra

CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08942291259. Het bedrijf CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 261,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 346,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, openstaande posities, locatie van CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN is a company, that was registered 2004 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, company assigned to the tax number BE08942291259. The company CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN is located at the address: Antwerpsesteenweg 261,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 346,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN were not found.
The main activity of CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN is not available. You also can look at reviews of CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, open positions, location of CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTELIJKE MUTUAL MECHELEN, employees, financial statistics.