KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
Private companiesMiscellaneous Retail • KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

Contactgegevens KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Prins Boudewijnstraat 62,1090, België

Telefoon (phone): 02 420 27 90 02 420 27 90

Fax (fax): 02 425 08 98 02 425 08 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
Products information KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08999694824
Ondernemingsnummer: 6317657470
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
(Get full report from official database of BE for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
Addition kinds of activities for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
391404. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
07419902. Dierenarts, vee | Veterinarian, livestock
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
35520303. Droogmachines, textiel: voor voorraad, garens en doek | Drying machines, textile: for stock, yarn, and cloth
59991403. schrijfmachines | Typewriters
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation

Werken bij KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

Zoek naar antwoorden van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL in sociale netwerken
Look for responds of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Laat een reactie achter voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Leave a respond for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL op de google maps. Adres en contacten KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
Location of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL on the google maps. Address and contacts of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: Fiduciaires Réunies du Luxembourg SA | WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA | Le Petit Baigneur | ALISTAIR | M. G. ELEPHANT SCRL

Other related companies as KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: Fiduciaires Réunies du Luxembourg SA | WEMAR-CARS IMPORT-EXPORT BVBA | Le Petit Baigneur | ALISTAIR | M. G. ELEPHANT SCRL

KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08999694824. Het bedrijf KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnstraat 62,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, openstaande posities, locatie van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is a company, that was registered 2014 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, company assigned to the tax number BE08999694824. The company KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is located at the address: Prins Boudewijnstraat 62,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL were not found.
The main activity of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is not available. You also can look at reviews of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, open positions, location of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, employees, financial statistics.