GMG LUCAS SERIGRAPHIE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • GMG LUCAS SERIGRAPHIE
Private companiesRailroad Transportation • GMG LUCAS SERIGRAPHIE

Contactgegevens GMG LUCAS SERIGRAPHIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GMG LUCAS SERIGRAPHIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GMG LUCAS SERIGRAPHIE

Regio (region): Wevelgem, België

Adres (address): Vliegveld 15-2,8560, België

Telefoon (phone): 056 40 30 45; 056 40 30 40 056 40 30 45; 056 40 30 40

Fax (fax): 056 40 30 40 056 40 30 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GMG LUCAS SERIGRAPHIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GMG LUCAS SERIGRAPHIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GMG LUCAS SERIGRAPHIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GMG LUCAS SERIGRAPHIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GMG LUCAS SERIGRAPHIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GMG LUCAS SERIGRAPHIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GMG LUCAS SERIGRAPHIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GMG LUCAS SERIGRAPHIE
Products information GMG LUCAS SERIGRAPHIE

BTW identificatienummer (tax): BE05840850830
Ondernemingsnummer: 1219726562
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GMG LUCAS SERIGRAPHIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GMG LUCAS SERIGRAPHIE
(Get full report from official database of BE for GMG LUCAS SERIGRAPHIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GMG LUCAS SERIGRAPHIE
Addition kinds of activities for GMG LUCAS SERIGRAPHIE

873402. Product test laboratoria | Product testing laboratories
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
35360105. Mijn liften | Mine hoists
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery
36219901. Apparatuur en onderdelen, elektrisch | Generating apparatus and parts, electrical
38220501. Elektrische warmteverdelingscontroles, modulerende controles | Electric heat proportioning controls, modulating controls
51530203. Bonen, unshelled | Beans, unshelled

Werken bij GMG LUCAS SERIGRAPHIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GMG LUCAS SERIGRAPHIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GMG LUCAS SERIGRAPHIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GMG LUCAS SERIGRAPHIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van GMG LUCAS SERIGRAPHIE in sociale netwerken
Look for responds of GMG LUCAS SERIGRAPHIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GMG LUCAS SERIGRAPHIE. Laat een reactie achter voor GMG LUCAS SERIGRAPHIE. GMG LUCAS SERIGRAPHIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GMG LUCAS SERIGRAPHIE. Leave a respond for GMG LUCAS SERIGRAPHIE. GMG LUCAS SERIGRAPHIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GMG LUCAS SERIGRAPHIE op de google maps. Adres en contacten GMG LUCAS SERIGRAPHIE
Location of GMG LUCAS SERIGRAPHIE on the google maps. Address and contacts of GMG LUCAS SERIGRAPHIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GMG LUCAS SERIGRAPHIE GMG LUCAS SERIGRAPHIE: Audio Jet Cars | Caris L | Jidé Jardin SA | Hof ter Linden | DRUA

Other related companies as GMG LUCAS SERIGRAPHIE: Audio Jet Cars | Caris L | Jidé Jardin SA | Hof ter Linden | DRUA

GMG LUCAS SERIGRAPHIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Wevelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is GMG LUCAS SERIGRAPHIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05840850830. Het bedrijf GMG LUCAS SERIGRAPHIE bevindt zich op het adres: Vliegveld 15-2,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GMG LUCAS SERIGRAPHIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GMG LUCAS SERIGRAPHIE is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GMG LUCAS SERIGRAPHIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GMG LUCAS SERIGRAPHIE, openstaande posities, locatie van GMG LUCAS SERIGRAPHIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GMG LUCAS SERIGRAPHIE is a company, that was registered 2009 in Wevelgem region, Belgium. Full name of company is GMG LUCAS SERIGRAPHIE, company assigned to the tax number BE05840850830. The company GMG LUCAS SERIGRAPHIE is located at the address: Vliegveld 15-2,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GMG LUCAS SERIGRAPHIE were not found.
The main activity of GMG LUCAS SERIGRAPHIE is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GMG LUCAS SERIGRAPHIE is not available. You also can look at reviews of GMG LUCAS SERIGRAPHIE, open positions, location of GMG LUCAS SERIGRAPHIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GMG LUCAS SERIGRAPHIE, Wevelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GMG LUCAS SERIGRAPHIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GMG LUCAS SERIGRAPHIE, Wevelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GMG LUCAS SERIGRAPHIE, employees, financial statistics.