Covaprint SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Covaprint SA
Private companiesCoal Mining • Covaprint SA

Contactgegevens Covaprint SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Covaprint SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Covaprint SA

Regio (region): Herve (Charneux), België

Adres (address): Faweux 792,4654, België

Telefoon (phone): 087 68 65 79 087 68 65 79

Fax (fax): 087 68 67 01 087 68 67 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Covaprint SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Covaprint SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Covaprint SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Covaprint SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Covaprint SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Covaprint SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Covaprint SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Covaprint SA
Products information Covaprint SA

BTW identificatienummer (tax): BE09621795654
Ondernemingsnummer: 9735778808
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Covaprint SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Covaprint SA
(Get full report from official database of BE for Covaprint SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Covaprint SA
Addition kinds of activities for Covaprint SA

22999904. Vet, wol | Grease, wool
23710103. Petten, vacht | Caps, fur
38299907. Hydrometers, behalve industriële procestype | Hydrometers, except industrial process type
51990408. Zijden garens | Silk yarns
72169902. Drapery, gordijn droogreinigen | Drapery, curtain drycleaning

Werken bij Covaprint SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Covaprint SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Covaprint SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Covaprint SA. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma die gespecialiseerd is in standenbouw, zijn wij opzoek naar een gedreven schrijnwerker. Je zal zowel intern als op verplaatsing werken

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

Zoek naar antwoorden van Covaprint SA in sociale netwerken
Look for responds of Covaprint SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Covaprint SA. Laat een reactie achter voor Covaprint SA. Covaprint SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Covaprint SA. Leave a respond for Covaprint SA. Covaprint SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Covaprint SA op de google maps. Adres en contacten Covaprint SA
Location of Covaprint SA on the google maps. Address and contacts of Covaprint SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Covaprint SA Covaprint SA: BSV | SMETS JOHAN | Dheedene Construct N.V. | JPDC CONSULT | Marit-Fraikin

Other related companies as Covaprint SA: BSV | SMETS JOHAN | Dheedene Construct N.V. | JPDC CONSULT | Marit-Fraikin

Covaprint SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Herve (Charneux), België. De volledige naam van het bedrijf is Covaprint SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09621795654. Het bedrijf Covaprint SA bevindt zich op het adres: Faweux 792,4654. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Covaprint SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Covaprint SA is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Covaprint SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Covaprint SA, openstaande posities, locatie van Covaprint SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Covaprint SA is a company, that was registered 1996 in Herve (Charneux) region, Belgium. Full name of company is Covaprint SA, company assigned to the tax number BE09621795654. The company Covaprint SA is located at the address: Faweux 792,4654. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Covaprint SA were not found.
The main activity of Covaprint SA is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Covaprint SA is not available. You also can look at reviews of Covaprint SA, open positions, location of Covaprint SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Covaprint SA, Herve (Charneux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Covaprint SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Covaprint SA, Herve (Charneux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Covaprint SA, employees, financial statistics.