BUYSSCHAERT FRANK

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BUYSSCHAERT FRANK
Private companiesFood Stores • BUYSSCHAERT FRANK

Contactgegevens BUYSSCHAERT FRANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUYSSCHAERT FRANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUYSSCHAERT FRANK

Regio (region): Kortrijk (Heule), België

Adres (address): Lenteleven 15,8501, België

Telefoon (phone): +32 (71) 789-32-16 +32 (71) 789-32-16

Fax (fax): +32 (87) 807-22-19 +32 (87) 807-22-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUYSSCHAERT FRANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUYSSCHAERT FRANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUYSSCHAERT FRANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUYSSCHAERT FRANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUYSSCHAERT FRANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUYSSCHAERT FRANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUYSSCHAERT FRANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUYSSCHAERT FRANK
Products information BUYSSCHAERT FRANK

BTW identificatienummer (tax): BE05266815185
Ondernemingsnummer: 5257751464
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BUYSSCHAERT FRANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUYSSCHAERT FRANK
(Get full report from official database of BE for BUYSSCHAERT FRANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUYSSCHAERT FRANK
Addition kinds of activities for BUYSSCHAERT FRANK

2522. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
23719901. Bontafwerkers en linnen voor de bontwarenhandel | Fur finishers and liners for the fur goods trade
24310202. Jaloezieën, glas, houten frame | Jalousies, glass, wood frame
28750000. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
38230418. Thermische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces type | Thermal conductivity instruments, industrial process type
39440300. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic

Werken bij BUYSSCHAERT FRANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUYSSCHAERT FRANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUYSSCHAERT FRANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUYSSCHAERT FRANK. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Etudiant(e) Vendeur - vendeuse (M/V), Bruxelles - Rue Fripiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SACHA SHOES

    Type: Studentenjob

    Vous avez de l'expérience en vente dans le secteur du commerce de détail et/ou dans le secteur de l'hôtellerie et de la restauration, vous avez une affinité avec le monde de la mode et vous aimez avoir un bon contact relationnel avec les clients? De plus, vous êtes disponible pour travailler du lundi au dimanche inclus? Alors, vous êtes peut-être le nouveau talent que nous cherchons pour la vente! Rejoignez notre équipe et transmettez votre passion pour la mode à nos clients. Sacha est une entreprise de chaussures internationale ayant plus de 70 filiales dans le Benelux et Allemagne + une boutique en ligne internationale. Chez Sacha, vous travaillez au sein d'une équipe solide où vous pouvez compter sur l'honnêteté, la confiance et la reconnaissance. De plus, vous avez la possibilité d'être le/la premier(e) informé(e) des dernières tendances et des développements dans le secteur de la mode. Au sein d'un environnement énergique et en collaboration avec vos collègues Sacha-friends, vous travaillez avec les collections les plus branchées, allant de nos propres bottes tendance aux élégantes chaussures à lacets italiennes. DESCRIPTION DU POSTE Pour ce poste, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) vendeur(-euse) motivé(e) avec une attitude commerciale. Vous êtes passionné(e) de mode et vous aimez conseiller et styler les personnes. Vous veillez à: Représenter l'image de Sacha et du Sacha lifestyle Accueillir les clients et les renseigner de façon professionnelle afin que ceux-ci quittent le magasin avec un véritable sentiment de satisfaction Assurer la vente des chaussures et accessoires Donner des conseils concernant l'entretien des chaussures et des sacs Rendre le magasin attractif Mettre en œuvre des procédures selon les directives de Sacha Effectuer les activités liées à la réserve adresse: Rue Fripiers Bruxelles, Belgique heures: temps partiel

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van BUYSSCHAERT FRANK in sociale netwerken
Look for responds of BUYSSCHAERT FRANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUYSSCHAERT FRANK. Laat een reactie achter voor BUYSSCHAERT FRANK. BUYSSCHAERT FRANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUYSSCHAERT FRANK. Leave a respond for BUYSSCHAERT FRANK. BUYSSCHAERT FRANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUYSSCHAERT FRANK op de google maps. Adres en contacten BUYSSCHAERT FRANK
Location of BUYSSCHAERT FRANK on the google maps. Address and contacts of BUYSSCHAERT FRANK

Andere gerelateerde bedrijven als come BUYSSCHAERT FRANK BUYSSCHAERT FRANK: Apeiron BVBA | K.T.A.-EDEGEM | Johnson Pump Belgium NV/SA | Web-gain Sprl | Registrant Ghislain Roggemans

Other related companies as BUYSSCHAERT FRANK: Apeiron BVBA | K.T.A.-EDEGEM | Johnson Pump Belgium NV/SA | Web-gain Sprl | Registrant Ghislain Roggemans

BUYSSCHAERT FRANK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Heule), België. De volledige naam van het bedrijf is BUYSSCHAERT FRANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266815185. Het bedrijf BUYSSCHAERT FRANK bevindt zich op het adres: Lenteleven 15,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BUYSSCHAERT FRANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUYSSCHAERT FRANK is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUYSSCHAERT FRANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUYSSCHAERT FRANK, openstaande posities, locatie van BUYSSCHAERT FRANK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUYSSCHAERT FRANK is a company, that was registered 2017 in Kortrijk (Heule) region, Belgium. Full name of company is BUYSSCHAERT FRANK, company assigned to the tax number BE05266815185. The company BUYSSCHAERT FRANK is located at the address: Lenteleven 15,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BUYSSCHAERT FRANK were not found.
The main activity of BUYSSCHAERT FRANK is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUYSSCHAERT FRANK is not available. You also can look at reviews of BUYSSCHAERT FRANK, open positions, location of BUYSSCHAERT FRANK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUYSSCHAERT FRANK, Kortrijk (Heule): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUYSSCHAERT FRANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUYSSCHAERT FRANK, Kortrijk (Heule): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUYSSCHAERT FRANK, employees, financial statistics.