A&P LETTERING SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • A&P LETTERING SA
Private companiesTobacco Products • A&P LETTERING SA

Contactgegevens A&P LETTERING SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A&P LETTERING SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A&P LETTERING SA

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Ruisbroekse Steenweg 71,1190, België

Telefoon (phone): 02 332 29 15 02 332 29 15

Fax (fax): 02 376 67 31 02 376 67 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A&P LETTERING SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A&P LETTERING SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A&P LETTERING SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A&P LETTERING SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A&P LETTERING SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A&P LETTERING SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A&P LETTERING SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A&P LETTERING SA
Products information A&P LETTERING SA

BTW identificatienummer (tax): BE09016448974
Ondernemingsnummer: 7939514160
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A&P LETTERING SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A&P LETTERING SA
(Get full report from official database of BE for A&P LETTERING SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A&P LETTERING SA
Addition kinds of activities for A&P LETTERING SA

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
5712. Meubelwinkels | Furniture stores
308700. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
35419900. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
36639908. Ontvanger-zendereenheden (zendontvanger) | Receiver-transmitter units (transceiver)
50630402. Verlichtingsapparatuur en accessoires | Lighting fittings and accessories
51990201. badges | Badges
72120201. Bobtailer, was- en droogreiniging | Bobtailer, laundry and drycleaning
94319906. Gezondheidsstatistiek centrum, overheid | Health statistics center, government

Werken bij A&P LETTERING SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A&P LETTERING SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A&P LETTERING SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A&P LETTERING SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van A&P LETTERING SA in sociale netwerken
Look for responds of A&P LETTERING SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A&P LETTERING SA. Laat een reactie achter voor A&P LETTERING SA. A&P LETTERING SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A&P LETTERING SA. Leave a respond for A&P LETTERING SA. A&P LETTERING SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A&P LETTERING SA op de google maps. Adres en contacten A&P LETTERING SA
Location of A&P LETTERING SA on the google maps. Address and contacts of A&P LETTERING SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A&P LETTERING SA A&P LETTERING SA: Roelandt R | G.C. Lux ASBL | Marwell-Decowell | Patro-Tours BVBA | Batens Erik BVBA

Other related companies as A&P LETTERING SA: Roelandt R | G.C. Lux ASBL | Marwell-Decowell | Patro-Tours BVBA | Batens Erik BVBA

A&P LETTERING SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is A&P LETTERING SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09016448974. Het bedrijf A&P LETTERING SA bevindt zich op het adres: Ruisbroekse Steenweg 71,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A&P LETTERING SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A&P LETTERING SA is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A&P LETTERING SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A&P LETTERING SA, openstaande posities, locatie van A&P LETTERING SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A&P LETTERING SA is a company, that was registered 1987 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is A&P LETTERING SA, company assigned to the tax number BE09016448974. The company A&P LETTERING SA is located at the address: Ruisbroekse Steenweg 71,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A&P LETTERING SA were not found.
The main activity of A&P LETTERING SA is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A&P LETTERING SA is not available. You also can look at reviews of A&P LETTERING SA, open positions, location of A&P LETTERING SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A&P LETTERING SA, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A&P LETTERING SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A&P LETTERING SA, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A&P LETTERING SA, employees, financial statistics.