Atlantol-Eco nv

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Atlantol-Eco nv
Private companiesEducational Services • Atlantol-Eco nv

Contactgegevens Atlantol-Eco nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atlantol-Eco nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atlantol-Eco nv

Regio (region): Gent (Mariakerke), België

Adres (address): Zandloperstraat 86,9030, België

Telefoon (phone): 09 226 36 97 09 226 36 97

Fax (fax): 09 227 95 78 09 227 95 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atlantol-Eco nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atlantol-Eco nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atlantol-Eco nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atlantol-Eco nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atlantol-Eco nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atlantol-Eco nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atlantol-Eco nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atlantol-Eco nv
Products information Atlantol-Eco nv

BTW identificatienummer (tax): BE07073242187
Ondernemingsnummer: 7355316162
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Atlantol-Eco nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atlantol-Eco nv
(Get full report from official database of BE for Atlantol-Eco nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atlantol-Eco nv
Addition kinds of activities for Atlantol-Eco nv

806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
50949904. Pearls | Pearls
82110204. School voor voorbereidend hoger onderwijs in Amerika | Preparatory school
92299902. Emergency Management Office, de overheid | Emergency management office, government

Werken bij Atlantol-Eco nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atlantol-Eco nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atlantol-Eco nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atlantol-Eco nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van Atlantol-Eco nv in sociale netwerken
Look for responds of Atlantol-Eco nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atlantol-Eco nv. Laat een reactie achter voor Atlantol-Eco nv. Atlantol-Eco nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atlantol-Eco nv. Leave a respond for Atlantol-Eco nv. Atlantol-Eco nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atlantol-Eco nv op de google maps. Adres en contacten Atlantol-Eco nv
Location of Atlantol-Eco nv on the google maps. Address and contacts of Atlantol-Eco nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Atlantol-Eco nv Atlantol-Eco nv: Cuyvers A Zakenkantoor CV | D.Q.N.-Du Quesne BVBA | LBW BERTRAND NV | Laureyns-Genbrugge | Grip VZW

Other related companies as Atlantol-Eco nv: Cuyvers A Zakenkantoor CV | D.Q.N.-Du Quesne BVBA | LBW BERTRAND NV | Laureyns-Genbrugge | Grip VZW

Atlantol-Eco nv is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Gent (Mariakerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Atlantol-Eco nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07073242187. Het bedrijf Atlantol-Eco nv bevindt zich op het adres: Zandloperstraat 86,9030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Atlantol-Eco nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atlantol-Eco nv is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atlantol-Eco nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atlantol-Eco nv, openstaande posities, locatie van Atlantol-Eco nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atlantol-Eco nv is a company, that was registered 1993 in Gent (Mariakerke) region, Belgium. Full name of company is Atlantol-Eco nv, company assigned to the tax number BE07073242187. The company Atlantol-Eco nv is located at the address: Zandloperstraat 86,9030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Atlantol-Eco nv were not found.
The main activity of Atlantol-Eco nv is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Atlantol-Eco nv is not available. You also can look at reviews of Atlantol-Eco nv, open positions, location of Atlantol-Eco nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atlantol-Eco nv, Gent (Mariakerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atlantol-Eco nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atlantol-Eco nv, Gent (Mariakerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atlantol-Eco nv, employees, financial statistics.