RIC'S RIVERBOAT

Contactgegevens RIC'S RIVERBOAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIC'S RIVERBOAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIC'S RIVERBOAT

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Akenkaai 44A-B,1000, België

Telefoon (phone): 02 374 69 10 02 374 69 10

Fax (fax): 02 203 93 12 02 203 93 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIC'S RIVERBOAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIC'S RIVERBOAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIC'S RIVERBOAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIC'S RIVERBOAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIC'S RIVERBOAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIC'S RIVERBOAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIC'S RIVERBOAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIC'S RIVERBOAT
Products information RIC'S RIVERBOAT

BTW identificatienummer (tax): BE02891571044
Ondernemingsnummer: 6670593261
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in RIC'S RIVERBOAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIC'S RIVERBOAT
(Get full report from official database of BE for RIC'S RIVERBOAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIC'S RIVERBOAT
Addition kinds of activities for RIC'S RIVERBOAT

14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
16290402. Landwinning | Land reclamation
29510201. Asfalt- en asfaltische plaveiselmengsels (niet van raffinaderijen) | Asphalt and asphaltic paving mixtures (not from refineries)
34410100. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
35820102. Extractors, commerciële wasgoed | Extractors, commercial laundry
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
51729902. Brandstof | Fuel oil
67229902. Wederverkoop van fondsen, op eigen rekening | Mutual fund sales, on own account
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij RIC'S RIVERBOAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIC'S RIVERBOAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIC'S RIVERBOAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIC'S RIVERBOAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van RIC'S RIVERBOAT in sociale netwerken
Look for responds of RIC'S RIVERBOAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIC'S RIVERBOAT. Laat een reactie achter voor RIC'S RIVERBOAT. RIC'S RIVERBOAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIC'S RIVERBOAT. Leave a respond for RIC'S RIVERBOAT. RIC'S RIVERBOAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIC'S RIVERBOAT op de google maps. Adres en contacten RIC'S RIVERBOAT
Location of RIC'S RIVERBOAT on the google maps. Address and contacts of RIC'S RIVERBOAT

Andere gerelateerde bedrijven als come RIC'S RIVERBOAT RIC'S RIVERBOAT: UNION ROYALE | Sted Openbare Bibliotheek | Biyik D | Dieter Fiems | MBnet Belgium

Other related companies as RIC'S RIVERBOAT: UNION ROYALE | Sted Openbare Bibliotheek | Biyik D | Dieter Fiems | MBnet Belgium

RIC'S RIVERBOAT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is RIC'S RIVERBOAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02891571044. Het bedrijf RIC'S RIVERBOAT bevindt zich op het adres: Akenkaai 44A-B,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 891,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in RIC'S RIVERBOAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIC'S RIVERBOAT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIC'S RIVERBOAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIC'S RIVERBOAT, openstaande posities, locatie van RIC'S RIVERBOAT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RIC'S RIVERBOAT is a company, that was registered 2007 in Brussel region, Belgium. Full name of company is RIC'S RIVERBOAT, company assigned to the tax number BE02891571044. The company RIC'S RIVERBOAT is located at the address: Akenkaai 44A-B,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 891,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in RIC'S RIVERBOAT were not found.
The main activity of RIC'S RIVERBOAT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RIC'S RIVERBOAT is not available. You also can look at reviews of RIC'S RIVERBOAT, open positions, location of RIC'S RIVERBOAT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIC'S RIVERBOAT, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIC'S RIVERBOAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIC'S RIVERBOAT, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIC'S RIVERBOAT, employees, financial statistics.