Rederij Limburgia NV

Contactgegevens Rederij Limburgia NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rederij Limburgia NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rederij Limburgia NV

Regio (region): Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk), België

Adres (address): Graaf de Brigodestraat 1,3500, België

Telefoon (phone): 011 31 55 73; 0475 95 40 78 011 31 55 73; 0475 95 40 78

Fax (fax): 011 59 19 97 011 59 19 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rederij Limburgia NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rederij Limburgia NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rederij Limburgia NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rederij Limburgia NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rederij Limburgia NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rederij Limburgia NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rederij Limburgia NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rederij Limburgia NV
Products information Rederij Limburgia NV

BTW identificatienummer (tax): BE05250885009
Ondernemingsnummer: 8289428710
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Rederij Limburgia NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rederij Limburgia NV
(Get full report from official database of BE for Rederij Limburgia NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rederij Limburgia NV
Addition kinds of activities for Rederij Limburgia NV

20510208. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: except frozen
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
29110505. Wegenmateriaal, bitumineus | Road materials, bituminous
35420203. Druk remmen | Press brakes
36340204. Ijsbrekers, elektrisch | Ice crushers, electric
38230100. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
80110101. Cardioloog en cardio-vasculaire specialist | Cardiologist and cardio-vascular specialist

Werken bij Rederij Limburgia NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rederij Limburgia NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rederij Limburgia NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rederij Limburgia NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

Zoek naar antwoorden van Rederij Limburgia NV in sociale netwerken
Look for responds of Rederij Limburgia NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rederij Limburgia NV. Laat een reactie achter voor Rederij Limburgia NV. Rederij Limburgia NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rederij Limburgia NV. Leave a respond for Rederij Limburgia NV. Rederij Limburgia NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rederij Limburgia NV op de google maps. Adres en contacten Rederij Limburgia NV
Location of Rederij Limburgia NV on the google maps. Address and contacts of Rederij Limburgia NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rederij Limburgia NV Rederij Limburgia NV: Corstjens Mannenmode | Wani Computer Graphics Design | ORTHO-SERVICE NV NV | Golf Club Avernas | Technipack S.A.

Other related companies as Rederij Limburgia NV: Corstjens Mannenmode | Wani Computer Graphics Design | ORTHO-SERVICE NV NV | Golf Club Avernas | Technipack S.A.

Rederij Limburgia NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk), België. De volledige naam van het bedrijf is Rederij Limburgia NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05250885009. Het bedrijf Rederij Limburgia NV bevindt zich op het adres: Graaf de Brigodestraat 1,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Rederij Limburgia NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rederij Limburgia NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rederij Limburgia NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rederij Limburgia NV, openstaande posities, locatie van Rederij Limburgia NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rederij Limburgia NV is a company, that was registered 2009 in Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk) region, Belgium. Full name of company is Rederij Limburgia NV, company assigned to the tax number BE05250885009. The company Rederij Limburgia NV is located at the address: Graaf de Brigodestraat 1,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Rederij Limburgia NV were not found.
The main activity of Rederij Limburgia NV is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rederij Limburgia NV is not available. You also can look at reviews of Rederij Limburgia NV, open positions, location of Rederij Limburgia NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rederij Limburgia NV, Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rederij Limburgia NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rederij Limburgia NV, Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rederij Limburgia NV, employees, financial statistics.