Quartier Latin SA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Quartier Latin SA

Contactgegevens Quartier Latin SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quartier Latin SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quartier Latin SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Jaargetijdenlaan 100-102 Bus 30,1050, België

Telefoon (phone): 02 639 39 15 02 639 39 15

Fax (fax): 02 639 39 11 02 639 39 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quartier Latin SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quartier Latin SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quartier Latin SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quartier Latin SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quartier Latin SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quartier Latin SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quartier Latin SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quartier Latin SA
Products information Quartier Latin SA

BTW identificatienummer (tax): BE01123046875
Ondernemingsnummer: 2635589599
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Quartier Latin SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quartier Latin SA
(Get full report from official database of BE for Quartier Latin SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quartier Latin SA
Addition kinds of activities for Quartier Latin SA

138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
249908. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
39440100. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
39990705. Vruchten, kunstmatig en bewaard gebleven | Fruits, artificial and preserved
39999936. Stage hardware en apparatuur, behalve verlichting | Stage hardware and equipment, except lighting
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij Quartier Latin SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quartier Latin SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quartier Latin SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quartier Latin SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

Zoek naar antwoorden van Quartier Latin SA in sociale netwerken
Look for responds of Quartier Latin SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quartier Latin SA. Laat een reactie achter voor Quartier Latin SA. Quartier Latin SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quartier Latin SA. Leave a respond for Quartier Latin SA. Quartier Latin SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quartier Latin SA op de google maps. Adres en contacten Quartier Latin SA
Location of Quartier Latin SA on the google maps. Address and contacts of Quartier Latin SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Quartier Latin SA Quartier Latin SA: GARAGE PROOT NV | Huberty J-M | Dumont A Ets | Bohler nv | San Martino

Other related companies as Quartier Latin SA: GARAGE PROOT NV | Huberty J-M | Dumont A Ets | Bohler nv | San Martino

Quartier Latin SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Quartier Latin SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01123046875. Het bedrijf Quartier Latin SA bevindt zich op het adres: Jaargetijdenlaan 100-102 Bus 30,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Quartier Latin SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quartier Latin SA is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quartier Latin SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quartier Latin SA, openstaande posities, locatie van Quartier Latin SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quartier Latin SA is a company, that was registered 2004 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Quartier Latin SA, company assigned to the tax number BE01123046875. The company Quartier Latin SA is located at the address: Jaargetijdenlaan 100-102 Bus 30,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Quartier Latin SA were not found.
The main activity of Quartier Latin SA is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Quartier Latin SA is not available. You also can look at reviews of Quartier Latin SA, open positions, location of Quartier Latin SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quartier Latin SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quartier Latin SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quartier Latin SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quartier Latin SA, employees, financial statistics.